Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

CaMaRose økologisk sommeruld

Skal du i gang med et grønt og bæredygtigt strikkeprojekt? Den økologiske sommeruld er vores absolutte favorit fra den danske producent CaMaRose. Her får du smukt kvalitetsgarn, der både er velegnet til sommer- og vinterstrik. Kombinationen af merinould og bomuld gør desuden garnet særdeles blødt og lækkert uden at gå på kompromis med uldens gode egenskaber. Og bare rolig. CaMaRose Økologisk Sommeruld findes i et væld af fine farver – ikke kun grønne.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Strik bløde, lækre trøjer med CaMaRose Økologisk Sommeruld

 

Det er skønt at smide en blød cardigan over skulderen, når veninderne inviterer til drinks på terrassen en lun sommeraften. Og at iføre sig en varm striktrøje over skjorten på kontoret.

 

Med CaMaRose Økologisk Sommeruld behøver du ikke række ud efter flere forskellige garnnøgler, når du skal strikke fine sommer- og vinterprojekter. Denne type garn passer nemlig perfekt til begge.

 

Du kan strikke med god samvittighed, når du ved, at de dyr, der har leveret garnets uld, har haft det godt. Garnet fra CaMaRose er produceret med den største omtanke for både mennesker, dyr og miljø, så du kan fylde garnkurven op med ro i maven.

 

Farvel til trøjer, der kradser

CaMaRose Økologisk Sommeruld består af 70% økologisk merinould og 30% økologisk bomuld. Det er en kombination, der går op i en højere enhed. Her får garnet nemlig de gode temperaturregulerende egenskaber fra ulden – og det bløde strejf fra bomulden.

 

Garnets blødhed gør garnet ideelt til både babyer, børn og voksne.

 

CaMaRose Økologisk Sommeruld:

  • Blødt kvalitetsgarn til en overkommelig pris
  • OEKO-TEX 100 certificeret
  • 70% økologisk merinould og 30% økologisk bomuld
  • Løbelængde pr. 50 g.: 230 m.
  • Anbefalet pindestørrelse: 2,5-3,5 mm.
  • Strikkefasthed: 26-28 masker på 10 cm.

 

Vi kan ikke få armene ned over det fine sommeruld. Faktisk er det bløde og temperaturregulerende garn vores favorit fra CaMaRose. Og heldigvis findes det i et væld af farver, så der er noget for enhver smag.

 

Vi pakker dit garn med største omtanke for naturen

Vi synes, at dyr og mennesker skal behandles ordentligt. Og at vores børn skal skånes for skadelige kemikalier og farvestoffer. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores brede udvalg af økologisk garn fra danske CaMaRose.

 

Læg dine yndlingsfarver i kurven. Så sender vi garnet til dig – uden brug af plast, så vi ikke belaster miljøet unødigt. 1% af vores omsætning går desuden til Plant et Træ.

 

Husk også at besøge vores strikkeunivers, hvis du mangler inspiration til dit næste økologiske strikkeprojekt.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top