Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi afsender samme dag ved bestilling inden kl. 13 på hverdage
Vi afsender samme dag ved bestilling inden kl. 13 på hverdage
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Frisk huden op med økologisk makeup

Huden er vores største organ. Den suger alt til sig. Og derfor synes vi at du skal kunne vælge makeup der er sikker og uden skadelig kemi her hos os.

For lige præcis makeup bruger mange dagligt og makeup´en bruges på de steder der faktisk er allermest følsomme og udsatte.

ZAO makeup er økologisk, i bambusemballage og genopfyldelig.

Derfor finder du en “almindelig” version af makeup´en her på siderne, men du finder også en refill version, som du kan genopfylde med når du løber tør. Det er både godt for miljøet og godt for din økonomi:-)

Viser 1–72 af 148 resultater

Økologisk makeup for enhver smag

Vi har lavet et kæmpe research arbejde i at finde det aller bedste makeup mærke til dig. Et mærke der både prioriterer økologi, emballage og refill muligheden.

Og vi har sørget for at der er lidt af det som du bruger dagligt. Derfor finder du en hel kategori med økologisk mascara. I forskellige farver og selvfølgelig med mulighed for at købe en refill version. Her er også geniale concealers i både flydende og fast form. Og så er der øjenskygge og læbestift til både hverdag og fest.

 

ZAO makeup er for alle

Vi er kæmpe fans af ZAO´s geniale koncept. Der tager hensyn til både økologi, indhold og emballage. Makeup´en er både grøn, bæredygtig og prisbillig. Især når du allerede har købt emballagen og kan fylde op med refill versionerne. Så er der for alvor penge at spare.

Vi gør dog opmærksom på, at nogle af ZAO´s produkter indeholder duft. Duft i form af en lille mængde naturlig parfume. ZAO tilsætter duften fordi der nogle af olierne i produkterne, som kan give en lidt grim duft. I øjenskyggerne kommer duften fra vanilje ekstrakt – så naturligt som overhovedet muligt.

Filtrer produkter

Scroll to Top