Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Byd naturlige sæbebarer velkommen i dit hjem

Det har i mange år været den flydende sæbe, der har fyldt mest i de danske hjem. Det er jo oftest den, der præger hylderne i de lokale supermarkeder, og derfor er det også den, der er lettest at komme til. I de seneste år har sæbebarer, shampoo barer og balsambarer dog fået ny vind i sejlene, fordi de er naturlige multitaskers og er særligt gode for både pengepungen og miljøet. Derfor kan du selvfølgelig også finde sæbebarer, shampoo barer og balsambarer her hos os.

Vi har skrevet en grundig guide om shampoo-barer – læs den her

Viser alle 4 resultater

Bliv klogere på barens fordele

Den klassiske sæbebar er ikke helt ny, men nu er balsambaren endeligt kommet på markedet, og den er lige så god som sin makker. Når du vælger en balsambar fra vores sortiment, får du selvfølgelig en økologisk produceret balsambar, der indeholder naturlige ingredienser. Derudover får du en balsambar, der er:

  • Mere miljøvenlig fordi den ikke er i plast emballage
  • Blidere mod håret end normal balsam
  • Rejsevenlig og nem at opbevare
  • Omkostningseffektiv: holder længere end normal balsam

 

Slip for klodsede våde plastikflasker

Når du vælger en balsambar, undgår du at skulle stå med våde hænder og forsøge at åbne en i forvejen glat flaske. De forskellige barer kan både gnides direkte på håret eller bruges ved at lade sæben skumme op i dine hænder først. Når du er færdig med at bruge din bar, er det vigtigt, at du placerer den et tørt sted eller i en sæbeskål med åbninger. Hvis du vil udnytte din bar yderligere, kan du tilføje noget af baren til en flaske med vand, ryste den lidt, og vupti: så har du en leave-in conditioner.

 

Vi har en balsambar til alle typer hår

Her hos os i Økofamilien finder du balsam til normalt eller tørt hår eller til en følsom hovedbund, og de fås både som duftfri og med naturlige duftegenskaber. Kombiner med vores shampoobar – det er det fineste sæt.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top