Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Drikkeflaske i glas
Væk med vandflasker i plast. Find i stedet en smuk, genanvendelig og bæredygtig drikkeflaske i glas, der kan pynte på hjemmekontoret eller sofabordet. Så giver du dit drikkevand lov til at leve i et kemifrit miljø – uden hormonforstyrrende stoffer. Drikkeflasker i glas er desuden både smukke, enkle og elegante. Se bare udvalget her – bl.a. fra det danske brand Retap

Viser alle 39 resultater

Drikkeflasker og togo-kopper i glas – et bæredygtigt valg

En lille vaneændring kan gøre en stor forskel for miljøet. Det gælder i dén grad også, når vi taler om vand- og drikkeflasker og togo-kopper.

 

For mange er en vandflaske lig med en engangsflaske i plast. Det er den nemme løsning. Men plastflasker er ikke en optimalt køb, hvis du gerne vil tage bæredygtige og sunde valg i hverdagen. De fylder i verdenshavene. Og genanvender du en engangs-plastflaske skal du være opmærksom på, at den kan frigive hormonforstyrrende stoffer til dit drikkevand. Især hvis den bliver varm.

 

Du skal i stedet på udkig efter en drikkeflaske, der kan genanvendes igen og igen. Og det kan en drikkeflaske i glas.

 

Smuk og kemifri vandflaske i glas

En drikkeflaske i glas er skabt til at blive brugt. Ikke bare én eller to gange. Glasflaskerne er lavet i et holdbart materiale, som kan klare at blive fyldt op, drukket af og vasket gang efter gang. Derfor er de i fin tråd med en grøn og bæredygtig hverdag.

 

Ønsker du et kemifrit miljø til dit drikkevand? Her brillerer en drikkeflaske i glas også. Du undgår hormonforstyrrende stoffer i vandet, og efterfølgende får du selv mulighed for at vaske flasken grundigt, inden den fyldes på ny.

 

Vi har et bredt udvalg – bl.a. fra danske Retap, som også producerer låg og sleeves til drikkeflaskerne. Husk dog, at låget ikke tilslutter nok til, at du kan lægge glasflasken i tasken uden fare for lækage.

 

Vandflaskerne i glas findes fx i følgende størrelser:

  • 0,3 liter
  • 0,5 liter
  • 0,8 liter.

 

Stil drikkeflasken i glas på bordet i hjemmekontoret eller ved lænestolen, så du får nok at drikke i løbet af dagen. Det smukke og enkle design pryder enhver indretning.

 

Bliv inspireret til en grønnere hverdag

Vi elsker at inspirere dig til at leve mere bæredygtigt. Og at købe en drikkeflaske i glas er endnu et skridt i den rigtige retning.

 

Er du nysgerrig på, hvilke små og store skridt du ellers kan tage mod en grønnere hverdag – så dyk ned i vores guides. Her kan du fx læse, hvordan du minimerer plastikaffald i dagligdagen.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top