Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

CaMaRose Snefnug natur

Leder du efter et hurtigt strikkeprojekt til de kolde vintermåneder? CaMaRose Snefnug Natur er tykt og fyldigt garn, som strikkepindene kan trylle om til trøjer, veste og halstørklæder på ingen tid. Garnet er både blødt, slidstærkt og økologisk – og selvfølgelig produceret med omtanke for både mennesker, dyr og miljø. Vi har selv svært ved at vælge vores yndlingsfarve fra den danske producent CaMaRose – hvilken er din?

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

CaMaRose Snefnug Natur: Dansk garn med bæredygtigt fokus

 

Du har sat dig godt tilrette, og du skal nu i gang med et nyt strikkeprojekt. Foran dig ligger en verden af kreative muligheder. Orker du ikke et evighedsprojekt? Så læg CaMaRose Snefnug Natur i kurven.

 

CaMaRose Snefnug Natur er fyldigt garn, der hurtigt trylles til fine trøjer, smarte veste og bløde cardigans. Det går nemlig altid lidt stærkere med tykt garn på pindene.

 

Garnet er lavet i 55% ufarvet alpacauld, 10% merinould og 35% økologisk bomuld. Det giver et blødt, varmt og temperaturregulerende garn – som selvfølgelig er lavet med stor omtanke for både mennesker, dyr og miljø. Fårene har bl.a. ikke gennemgået det smertefulde indgreb Mulesing.

 

Blødt og slidstærkt garn til vinterens strikkeprojekter

Sammensætningen af alpacauld, merinould og bomuld gør garnet både slidstærkt og lækkert, så du kan bruge det til strikkeprojekter, der skal holde i mange år fremover. Og dét er også bæredygtighed. Nemlig at bruge tøjet igen og igen – og lade det gå i arv.

 

CaMaRose Snefnug Natur er velegnet til vinterens strikkeprojekter. Garnet er ikke superwash-behandlet, og dermed er de temperaturregulerende egenskaber stadig intakte. Og du kan roligt sætte garnet på pindene, uanset om du skal strikke noget til dig selv, en god veninde eller naboens datter. Garnet er nemlig både blødt og fri for skadelige kemikalier.

 

CaMaRose Snefnug Natur:

  • 55% ufarvet alpacauld, 10% merinould og 35% økologisk bomuld
  • Løbelængde pr. 50 g.: 110 m.
  • Anbefalet pindestørrelse i én tråd: 4-6 mm.
  • Strikkefasthed: 12-16 masker på 10 cm.

 

Pas godt på de fine sager, du strikker. Vask denne garntype i en uldvask på max 30 grader, og lad tøjet tørre liggende.

 

Bliv inspireret i vores strikkeunivers

Vores hjerter banker for bæredygtighed. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores udvalg af økologisk garn, som byder på garnnøgler i et væld af farver.

 

Mangler du inspiration til din næste kreation – måske med CaMaRose Snefnug Natur på pindene? Klik her, og find vores samling af strikkeopskrifter til smukke trøjer, kjoler og børnetøj.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top