Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Bio Balance – økologisk garn af uld og bomuld

Skal du strikke til et barn, eller bryder du dig ikke selv om, når trøjen kradser? Bio Balance er økologisk garn, der brillerer med sin fine blanding af uld og bomuld. Det gør trøjen varm – uden at den kradser. Vælger du Bio Balance garn, er du desuden sikker på, at både dyr, mennesker og miljø har været i højsædet under produktionen. Så kan du strikke med god samvittighed.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Bio Balance er en perfekt kombination af uld og bomuld

I 1972 slog BC Garn dørene op. Allerede her havde de fokus på udviklingen af naturgarn. Det fokus har de stadig. Derfor står de bl.a. bag garnet Bio Balance, som er ét af deres mest populære typer garn.

 

Bio Balance er GOTS-certificeret økologisk garn. Her er der ingen, der er sprunget over, hvor gærdet er lavest. Garnet er økologisk produceret fra frø til færdiglavet produkt. Det giver dig et håndslag på, at både dyr, mennesker og miljø er blevet tilgodeset i skabelsen af produktet. Og dermed har du lavet så lille et aftryk på både miljø og samfund som muligt, når du sætter garnet på pindene.

 

Ingen trøjer, der kradser

Der er ingen risiko for ubehag med Bio Balance garn. Det er en blanding af uld og bomuld, og derfor kradser det ikke. Det gør den ikke kun ideel til egne strikkeprojekter, men i særdeleshed også til strikning af baby- og børnetøj. Tøjet bevarer dog uldens gode egenskaber – såsom varme og temperaturregulering.

 

Har du lagt mærke til den særlige melering, som Bio Balance har? Denne forskel i farver opstår, fordi uld og bomuld absorberer farven forskelligt. Det giver et unikt udtryk, som giver både trøjer, tæpper og huer liv.

 

Bio Balance:

  • GOTS-certificeret
  • 55% økologisk merinould, 45% økologisk bomuld
  • Løbelængde pr. 50 gr.: 225 m.
  • Anbefalet pindestørrelse: 2-3,5 mm.
  • Strikkefasthed: 25 masker på 10 cm.

Vi anbefaler, at du vasker dit Bio Balance uldgarn i hånden.

 

Hos Økofamilien får du god kundeservice – og plastfri emballage

Vi går op i, at både dyr, mennesker og miljø bliver behandlet godt. Derfor gør vi også en dyd ud af at give en kundeservice, der er helt i top. Vi har et enormt bredt sortiment, og det er mere end naturligt, hvis du har spørgsmål. Dem besvarer vi gerne, så det er de rigtige varer, du får i kurven.

 

Mangler du inspiration til dit næste strikkeprojekt? Vi har samlet en lang række strikkeopskrifter her – værsgo!

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top