Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Ulddyne voksen – 140×220 cm – økologisk

Cocoon Company

Ulddyne med ekstra længde i økologisk merino uld fra Cocoon Company

Mål: 140 x 220 cm.

Vælg mellem Light, Medium eller Heavy.

Få hjælp til at vælge dyne i vores store dyneguide

kr. 2.598,00kr. 3.198,00

Ulddyne fra Cocoon

En uld dyne fra Cocoon Company er noget af det blødeste du kan forestille dig.

Ulddynen er lavet af økologisk merino uld og økologisk GOTS certificeret bomuld

Denne ulddyne i 140×220 cm. findes i 3 forskellige tykkelser.

Light udgaven indeholder 300 gr. pr m2 og er til dig der har det meget varmt om natten eller til dig der ønsker en sommerdyne

Medium udgaven indeholder 500 gr. pr. m2 og er en standardtykkelse, der fungerer perfekt som helårsdyne.

Heavy udgaven indeholder 700 gr. pr. m2 og er til dig der har meget svært ved at holde varmen om natten

Dog er alle udgaver egentlig helårsdyner, da uldens temperaturregulerende egenskaber sikrer varme hele natten – og at du i de varmere måneder kan komme af med varmen. Dog er tykkelsen afhængig af den enkeltes behov.

En ulddyne er et blødt og temperaturregulerende valg. Uldens indhold af lanolin, gør den i stand til at absorbere fugten fra kroppen – uden at dynen bliver fugtig i sig selv.

Det er også lanolinen der gør ulddynen antibakteriel og sikrer at husstøvmider ikke kan leve i den.

Denne ulddyne er med ekstra længde til voksen og måler 140×220 cm.

Ulddyner fra Cocoon Company er produceret i Europa. Og selve ulden kommer fra økologiske merino får fra sydamerika.

Sydamerika er et super godt klima til får. Fårerne bliver i det klima ikke ramt af parasitter og fluer, hvilket gør det helt unødvendigt at sprøjte dem eller udføre det grusomme mulesing, da fårerne generelt bare trives.

Vedligehold af din ulddyne fra Cocoon Company

En ulddyne bør ikke vaskes.. Lanolinen i ulden er nemlig vigtig for dynens temperaturregulerende funktion – og lanolinen vaskes stille og roligt ud af dynen, når den vaskes.

Til gengæld er det en super god ide at lufte dynen regelmæssigt. Det er godt for luftfugtigheden i dynen og for letheden. Kan du lufte den i frostvejr, er det det absolut bedste du kan gøre.

Er der dog sket uheld, så anbefaler vi, at du pletvasker dynen.

Alternativt kan du selvfølgelig også sende den til rens, hvis det er nødvendigt med en grundigere rengøring af dynen.

Ulddynen må aldrig tørre tumbles, men skal til gengæld ligge tørre.

Få hjælp til at vælge dyne i vores store dyneguide

Brand

Cocoon Company

Cocoon Company – dansk virksomhed med hjertet på rette sted

Slip for kemisk konstruerede sengeprodukter med vores udvalg fra Cocoon Company

Cocoon Company er en dansk virksomhed, der blev oprettet med et ønske om at lave naturlige alternativer til kemisk konstruerede sengeprodukter. I et sovemiljø er det enormt vigtigt, at vi kan restituere i naturlige, økologiske, allergivenlige produkter, der er designet med henblik på at give dig et sundere miljø og en bedre nattesøvn. Det har Cocoon Company haft som vision for deres produkter lige fra starten.  Derfor har de valgt Kapok fibren som udgangspunkt for deres produktion. Kapok er en 100% naturlig og økologisk fiber, der vokser vildt i tropiske regnskove. Kapok er dog ikke kun et bæredygtigt, naturligt og økologisk produkt. Det er samtidig et helt ideelt produkt til netop sengeprodukter, fordi det har en naturlig egenskab til at isolere, temperaturregulere og transportere fugt væk fra kroppen mens du sover. Det er egenskaber, der er utroligt værdifulde i et sovemiljø, og som gør Cocoon Companys produkter til det ideelle alternativ til kemisk konstruerede sengeprodukter. I deres serie finder du alt fra madrasser af naturlatex og kapok madrasser, basisvarer til grønnere tøjvask, silkedyner, majsdyner, rullemadrasser og meget mere. Hos Økofamilien udvælger vi nøje vores produkter til dig der ønsker at tage bæredygtige beslutninger uden at gå på kompromis med bekvemmelighed, sikkerhed og kvalitet. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores brede udvalg fra Cocoon Company. Alle deres produkter kommer både i baby, junior og voksenstørrelser og produktionen inkluderer også ekstraudstyr som sengerande til babysenge, ammepuder, barnevognspuder og tilbehør til grønnere vask. Hvis du ønsker at lære mere om Cocoon Company og deres produkter, må du endelig kontakte os, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at tage et godt valg. Ellers kan du naturligvis altid finde dine foretrukne produkter fra Cocoon Company til en konkurrencedygtig pris her på Økofamiliens shop. Har du brug for at vide hvilken dyne du skal vælge, så kan du læse meget mere i vores dyneguide lige her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ulddyne voksen – 140×220 cm – økologisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top