Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Uldpude – voksen – Low – økologisk

Cocoon Company

Uldpude til voksen i økologisk merino uld fra Cocoon Company

Mål: 60×63 cm.

Type: Low

kr. 849,00

Uld pude fra Cocoon

En uld pude fra Cocoon Company er noget af det blødeste du kan forestille dig.

Uldpuden er af økologisk merino uld og økologisk GOTS certificeret bomuld

Denne pude måler 60×63 cm. og er stoppet med 600 gr. uld pr. m2.

Det er meget individuelt hvad man ønsker af en pude – derfor findes uldpuderne i 600, 800 og 1000 gr. pr. m2. Eller Low, Medium og High.

Denne udgave er en Low. Den er til dig der ikke skal have dit hoved for højt på din pude.

En uldpude er et blødt og temperaturregulerende valg. Uldens indhold af lanolin, gør den i stand til at absorbere fugten fra kroppen – uden at puden bliver fugtig i sig selv.

Det er også lanolinen der gør uldpuden antibakteriel og sikrer at husstøvmider ikke kan leve i den.

Uldpuder fra Cocoon Company er produceret i Europa. Og selve ulden kommer fra økologiske merino får fra sydamerika.

Sydamerika er et super godt klima til får. Fårerne bliver i det klima ikke ramt af parasitter og fluer, hvilket gør det helt unødvendigt at sprøjte dem eller udføre det grusomme mulesing, da fårerne generelt bare trives.

Vedligehold af din uldpude fra Cocoon Company

En uldpude bør ikke vaskes.. Lanolinen i ulden er nemlig vigtig for pudens temperaturregulerende funktion – og lanolinen vaskes stille og roligt ud af puden, når den vaskes.

Til gengæld er det en super god ide at lufte puden regelmæssigt. Det er godt for luftfugtigheden i puden og for letheden. Kan du lufte den i frostvejr, er det det absolut bedste du kan gøre.

Er der dog sket uheld, så anbefaler vi, at du pletvasker puden.

Alternativt kan du selvfølgelig også sende den til rens, hvis det er nødvendigt med en grundigere rengøring af puden.

Uldpuden må aldrig tørre tumbles, men skal til gengæld ligge tørre.

Brand

Cocoon Company

Cocoon Company – dansk virksomhed med hjertet på rette sted

Slip for kemisk konstruerede sengeprodukter med vores udvalg fra Cocoon Company

Cocoon Company er en dansk virksomhed, der blev oprettet med et ønske om at lave naturlige alternativer til kemisk konstruerede sengeprodukter. I et sovemiljø er det enormt vigtigt, at vi kan restituere i naturlige, økologiske, allergivenlige produkter, der er designet med henblik på at give dig et sundere miljø og en bedre nattesøvn. Det har Cocoon Company haft som vision for deres produkter lige fra starten.  Derfor har de valgt Kapok fibren som udgangspunkt for deres produktion. Kapok er en 100% naturlig og økologisk fiber, der vokser vildt i tropiske regnskove. Kapok er dog ikke kun et bæredygtigt, naturligt og økologisk produkt. Det er samtidig et helt ideelt produkt til netop sengeprodukter, fordi det har en naturlig egenskab til at isolere, temperaturregulere og transportere fugt væk fra kroppen mens du sover. Det er egenskaber, der er utroligt værdifulde i et sovemiljø, og som gør Cocoon Companys produkter til det ideelle alternativ til kemisk konstruerede sengeprodukter. I deres serie finder du alt fra madrasser af naturlatex og kapok madrasser, basisvarer til grønnere tøjvask, silkedyner, majsdyner, rullemadrasser og meget mere. Hos Økofamilien udvælger vi nøje vores produkter til dig der ønsker at tage bæredygtige beslutninger uden at gå på kompromis med bekvemmelighed, sikkerhed og kvalitet. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores brede udvalg fra Cocoon Company. Alle deres produkter kommer både i baby, junior og voksenstørrelser og produktionen inkluderer også ekstraudstyr som sengerande til babysenge, ammepuder, barnevognspuder og tilbehør til grønnere vask. Hvis du ønsker at lære mere om Cocoon Company og deres produkter, må du endelig kontakte os, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at tage et godt valg. Ellers kan du naturligvis altid finde dine foretrukne produkter fra Cocoon Company til en konkurrencedygtig pris her på Økofamiliens shop. Har du brug for at vide hvilken dyne du skal vælge, så kan du læse meget mere i vores dyneguide lige her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Uldpude – voksen – Low – økologisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Indkøbskurv
Scroll to Top