Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi afsender samme dag ved bestilling inden kl. 13 på hverdage
Vi afsender samme dag ved bestilling inden kl. 13 på hverdage
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Sommerdyne i uld – 140 x 220 cm – 150 gr./m2

Cocoon Company

Sommer ulddyne til voksne og større børn.

Økologisk merino uld fra Cocoon Company

Mål: 140 x 220 cm.

150g. ubehandlet merinould.

Få hjælp til at vælge dyne i vores store dyneguide

kr. 1.799,00

Bestillingsvare. Afsendes indenfor 2-6 hverdage.

Luksus sommerdyne i merino uld

En sommer ulddyne fra Cocoon Company er noget af det blødeste og mest varmeregulerende du kan forestille dig.

Mange tror fejlagtigt, at en ulddyne er alt for varm til brug om sommeren, men det forholder sig lige modsat. Uld regulerer nemlig i stedet for at isolere som fx dundyner.

Denne ulddyne er specielt fremstillet til sommerbrug.

Ulddynen er lavet af økologisk merino uld og 100% økologisk GOTS certificeret bomuld.

Denne sommerdyne i uld har 150 g. fyld af ubehandlet/uvasket merinould.

Dynen er med ekstra længde i målene 140×220 cm. 

Uldens temperaturregulerende egenskaber sikrer en behagelig kropstemperatur hele natten – også i de varme sommermåneder.

En ulddyne er et blødt og meget temperaturregulerende valg. Ulden indholder stadig dens naturlige lanolin, hvilket gør den i stand til at absorbere fugten fra kroppen – uden at dynen bliver fugtig i sig selv. Det er også lanolinen der gør ulddynen antibakteriel og sikrer at husstøvmider ikke kan leve i den.

Ulddyner fra Cocoon Company er produceret i Europa. Og selve ulden kommer fra økologiske merino får fra sydamerika.

Sydamerika er et super godt klima til får. Fårerne bliver i det klima ikke ramt af parasitter og fluer, hvilket gør det helt unødvendigt at sprøjte dem eller udføre det grusomme mulesing, da fårerne generelt bare trives.

Vedligehold af ulddyne fra Cocoon Company

En ulddyne bør vaskes så lidt som overhovedet muligt. Lanolinen i ulden er nemlig vigtig for dynens funktion – og lanolinen vaskes stille og roligt ud af produktet, når det vaskes i maskinen.

Til gengæld er det en super god ide at lufte dynen regelmæssigt. Det er godt for luftfugtigheden i dynen og for letheden.

Er der dog sket uheld, så der ikke er nogen vej udenom, så bør du vaske med lanolinholdigt vaskemiddel på uldprogram – max. 30 grader og max. 800 omdrejninger.

Ulddynen må aldrig tørretumbles, men skal til gengæld liggetørre.

Få hjælp til at vælge dyne i vores store dyneguide

Brand

Cocoon Company

Cocoon Company – dansk virksomhed med hjertet på rette sted

Slip for kemisk konstruerede sengeprodukter med vores udvalg fra Cocoon Company

Cocoon Company er en dansk virksomhed, der blev oprettet med et ønske om at lave naturlige alternativer til kemisk konstruerede sengeprodukter. I et sovemiljø er det enormt vigtigt, at vi kan restituere i naturlige, økologiske, allergivenlige produkter, der er designet med henblik på at give dig et sundere miljø og en bedre nattesøvn. Det har Cocoon Company haft som vision for deres produkter lige fra starten.  Derfor har de valgt Kapok fibren som udgangspunkt for deres produktion. Kapok er en 100% naturlig og økologisk fiber, der vokser vildt i tropiske regnskove. Kapok er dog ikke kun et bæredygtigt, naturligt og økologisk produkt. Det er samtidig et helt ideelt produkt til netop sengeprodukter, fordi det har en naturlig egenskab til at isolere, temperaturregulere og transportere fugt væk fra kroppen mens du sover. Det er egenskaber, der er utroligt værdifulde i et sovemiljø, og som gør Cocoon Companys produkter til det ideelle alternativ til kemisk konstruerede sengeprodukter. I deres serie finder du alt fra madrasser af naturlatex og kapok madrasser, basisvarer til grønnere tøjvask, silkedyner, majsdyner, rullemadrasser og meget mere. Hos Økofamilien udvælger vi nøje vores produkter til dig der ønsker at tage bæredygtige beslutninger uden at gå på kompromis med bekvemmelighed, sikkerhed og kvalitet. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores brede udvalg fra Cocoon Company. Alle deres produkter kommer både i baby, junior og voksenstørrelser og produktionen inkluderer også ekstraudstyr som sengerande til babysenge, ammepuder, barnevognspuder og tilbehør til grønnere vask. Hvis du ønsker at lære mere om Cocoon Company og deres produkter, må du endelig kontakte os, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at tage et godt valg. Ellers kan du naturligvis altid finde dine foretrukne produkter fra Cocoon Company til en konkurrencedygtig pris her på Økofamiliens shop. Har du brug for at vide hvilken dyne du skal vælge, så kan du læse meget mere i vores dyneguide lige her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sommerdyne i uld – 140 x 220 cm – 150 gr./m2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil inden kl. 13 i hverdage og vi sender samme dag.

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top