Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Amazing Maize – Majs dyne 140 x 220 cm.

Cocoon Company

Amazing Maize majs dyne fra Cocoon Company

140 x 220 cm.

I økologisk certificeret bomuld og med fyld af lækker og luftig majs.

Super praktisk og åndbar dyne der let vaskes i vaskemaskine og tørres i tørretumbler.

Få hjælp til at vælge dyne i vores store dyneguide

kr. 1.699,00

Amazing Maize dyne af majsfibre fra Cocoon Company

Vegansk dyne af majs fra Cocoon Company.

140 x 220 cm. 

Af økologisk certificeret og helt kemikaliefri bomuld og med fyld af majs fibre.

Majs dyner er et genanvendeligt, nedbrydeligt og et helt igennem naturligt og vegansk alternativ.

Majs dyner er lækre og luftige som dyndyner, og åndbare som uld og kapok. 

Majsfiberen er nemlig hul, hvilket giver den temperaturregulerende egenskaber. Fugten ledes igennem dynen i stedet for at blive absorberet.

Majsfiberen er, rent teknisk, en plantebaseret biopolymerfiber baseret på mælkesyre, der er udvundet af plantesukker fra majs i en form for fermenteringsproces.

Fiberen er derfor helt og aldeles naturlig og en del af en meget miljøvenlig produktion.

Faktisk kræver fremstillingen af majsfiberen 68% færre fossile brændstoffer end ved fremstilling af en syntetisk fiberdyne.

Vedligehold af din majs dyne

Du behøver ikke at vaske din majs dyne inden brug. Der er ikke tilsat nogle former for skadelige kemikalier i fremstillingsprocessen.

Men din majs dyne kan sagtens vaskes. Vi anbefaler dog at du kun gør det ved behov, da vask slider på produktet og på fiberen.

Så luft gerne din dyne jævnligt. Især frostvejr er godt til dyneluftning.

Skal dynen vaskes, så kan den vaskes på 60 grader, men gerne lavere, så du får beskyttet den fine majsfiber og passer lidt ekstra på miljøet.

Sørg for at køre vasken med lave omdrejninger – igen for at passe godt på den fine majsfiber, så ikke den filtrer sammen. Skulle det dog ske, kan du sagtens filtre fibrene ud igen.

Tør dynen i tørretubler ved middel varme. Meget gerne med disse tørrebolde, der reducerer tørretiden med ca. 25%.

Få hjælp til at vælge dyne i vores store dyneguide

Brand

Cocoon Company

Cocoon Company – dansk virksomhed med hjertet på rette sted

Slip for kemisk konstruerede sengeprodukter med vores udvalg fra Cocoon Company

Cocoon Company er en dansk virksomhed, der blev oprettet med et ønske om at lave naturlige alternativer til kemisk konstruerede sengeprodukter. I et sovemiljø er det enormt vigtigt, at vi kan restituere i naturlige, økologiske, allergivenlige produkter, der er designet med henblik på at give dig et sundere miljø og en bedre nattesøvn. Det har Cocoon Company haft som vision for deres produkter lige fra starten.  Derfor har de valgt Kapok fibren som udgangspunkt for deres produktion. Kapok er en 100% naturlig og økologisk fiber, der vokser vildt i tropiske regnskove. Kapok er dog ikke kun et bæredygtigt, naturligt og økologisk produkt. Det er samtidig et helt ideelt produkt til netop sengeprodukter, fordi det har en naturlig egenskab til at isolere, temperaturregulere og transportere fugt væk fra kroppen mens du sover. Det er egenskaber, der er utroligt værdifulde i et sovemiljø, og som gør Cocoon Companys produkter til det ideelle alternativ til kemisk konstruerede sengeprodukter. I deres serie finder du alt fra madrasser af naturlatex og kapok madrasser, basisvarer til grønnere tøjvask, silkedyner, majsdyner, rullemadrasser og meget mere. Hos Økofamilien udvælger vi nøje vores produkter til dig der ønsker at tage bæredygtige beslutninger uden at gå på kompromis med bekvemmelighed, sikkerhed og kvalitet. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores brede udvalg fra Cocoon Company. Alle deres produkter kommer både i baby, junior og voksenstørrelser og produktionen inkluderer også ekstraudstyr som sengerande til babysenge, ammepuder, barnevognspuder og tilbehør til grønnere vask. Hvis du ønsker at lære mere om Cocoon Company og deres produkter, må du endelig kontakte os, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at tage et godt valg. Ellers kan du naturligvis altid finde dine foretrukne produkter fra Cocoon Company til en konkurrencedygtig pris her på Økofamiliens shop. Har du brug for at vide hvilken dyne du skal vælge, så kan du læse meget mere i vores dyneguide lige her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Amazing Maize – Majs dyne 140 x 220 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top