Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Tørrebolde i uld – 6 stk.

Cocoon Company

Tørrebolde i uld kan reducere tørretiden i tørretumbler med 25%

Denne pakke indeholder 6 tørrebolde i uld.

kr. 199,00

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

Hvorfor skal du bruge tørrebolde i uld?

Tørrebolde i uld kan reducere tørretiden i tørretumbler med 25%

Det kan de fordi ulden absorberer fugten fra tøjet og sørger for at adskille vasketøjet i maskinen.

Tørreboldene sparer dermed både miljøet og din privatøkonomi ved at reducere dit energiforbrug til tørring.

Uldboldene gør vasketøjet blødt og lækkert og gør skyllemiddel helt unødvendigt.

Tørreboldene er produceret i Nepal.

Her er de en del af et socialøkonomisk projekt, hvor lokale bønder leverer uld og arbejdskraft mod en retfærdig løn og gode arbejdsvilkår.

Ulden er ikke certificeret økologisk, da den kommer fra fritgående dyr.

Hvordan bruges tørrebolde i uld?

Placer minimum 4-6 tørrebolde i tørretumbleren sammen med dit våde tøj, så vil tørreboldene klare opgaven for dig.

Tørreboldene suger fugt til sig og fordeler tøjet godt i tørretumbleren. Det betyder at tøjet tørrer hurtigere og at maskinen derfor stopper tidligere (forudsat at du altså bruger et program der stopper når tøjet er tørt)

Vær opmærksom på, at uldboldene fungerer bedst i en tørretumbler der ikke er fyldt helt op. Tørreboldene skal gerne have plads til at bevæge sig, for at fungere optimalt.

Tørreboldene vil være fugtige (indeni) efter brug, så giv dem gerne mulighed for at tørre op inden du pakker dem væk.

Denne pakke indeholder 6 uldbolde. 3 af boldene er hvide – og er til lyst vasketøj og 3 bolde er mørke – dem kan du bruge til dit mørke tøj.

Du kan også blot lægge alle bolde i tørretumbleren sammen:-)

Tørreboldene kan klare mellem 1000 og 1500 gange i tørretumbleren, så de vil holde i rigtig mange år:-)

Se vores store vasketøjsguide her.

Brand

Cocoon Company

Cocoon Company – dansk virksomhed med hjertet på rette sted

Slip for kemisk konstruerede sengeprodukter med vores udvalg fra Cocoon Company

Cocoon Company er en dansk virksomhed, der blev oprettet med et ønske om at lave naturlige alternativer til kemisk konstruerede sengeprodukter. I et sovemiljø er det enormt vigtigt, at vi kan restituere i naturlige, økologiske, allergivenlige produkter, der er designet med henblik på at give dig et sundere miljø og en bedre nattesøvn. Det har Cocoon Company haft som vision for deres produkter lige fra starten.  Derfor har de valgt Kapok fibren som udgangspunkt for deres produktion. Kapok er en 100% naturlig og økologisk fiber, der vokser vildt i tropiske regnskove. Kapok er dog ikke kun et bæredygtigt, naturligt og økologisk produkt. Det er samtidig et helt ideelt produkt til netop sengeprodukter, fordi det har en naturlig egenskab til at isolere, temperaturregulere og transportere fugt væk fra kroppen mens du sover. Det er egenskaber, der er utroligt værdifulde i et sovemiljø, og som gør Cocoon Companys produkter til det ideelle alternativ til kemisk konstruerede sengeprodukter. I deres serie finder du alt fra madrasser af naturlatex og kapok madrasser, basisvarer til grønnere tøjvask, silkedyner, majsdyner, rullemadrasser og meget mere. Hos Økofamilien udvælger vi nøje vores produkter til dig der ønsker at tage bæredygtige beslutninger uden at gå på kompromis med bekvemmelighed, sikkerhed og kvalitet. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores brede udvalg fra Cocoon Company. Alle deres produkter kommer både i baby, junior og voksenstørrelser og produktionen inkluderer også ekstraudstyr som sengerande til babysenge, ammepuder, barnevognspuder og tilbehør til grønnere vask. Hvis du ønsker at lære mere om Cocoon Company og deres produkter, må du endelig kontakte os, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at tage et godt valg. Ellers kan du naturligvis altid finde dine foretrukne produkter fra Cocoon Company til en konkurrencedygtig pris her på Økofamiliens shop. Har du brug for at vide hvilken dyne du skal vælge, så kan du læse meget mere i vores dyneguide lige her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tørrebolde i uld – 6 stk.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil inden kl. 13 i hverdage og vi sender samme dag.

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top