Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Bestil en hverdag inden kl. 13 og vi sender samme dag
Bestil en hverdag inden kl. 13 og vi sender samme dag
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Universal rengøringsmiddel med probiotika – 400 ml.

byoms

Universal rengøringsspray fra danske byoms.

Effektiv rengøring med probiotiske, sunde bakterier.

100% naturlige, bionedbrydelige ingredienser.

Neutral.

400 ml.

kr. 99,00

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

Multi Surface Cleaner med probiotika fra danske byoms

Vil du også kun bruge miljøvenlige rengøringsmidler? Så er dette revolutionerende produkt lige dig.

Multi surface cleaner er et naturligt og neutralt universal rengøringsmiddel til 100% sikker og effektiv rengøring af dit hjem.

Denne probiotiske multi-surface spray er noget helt særligt og slet ikke som andre rengøringsprodukter der som oftest er desinficerende bakteriedræbere.

Rengøringsmidlet med probiotika bruger i stedet gode og sunde bakterier til at bekæmpe og udrydde de dårlige bakterier; nemlig bakteriestammer der også findes i menneskets tarmflora – altså helt uskadelige.

Sprayen er velegnet til alle overflader med undtagelse af glas og spejle. Du kan sågar bruge den til olierede eller lakerede overflader og lædermøbler, og også i bilen.

De probiotiske bakterier dækker overfladen med et mikrobiologisk lag, der er effektivt i op til 8 dage.

Hvad er probiotika?

Kort fortalt er probiotika en række mikroorganismer – altså levende organismer, herunder mælkesyrebakterier, som tillægges sundhedsfremmende egenskaber.

Probiotika er det modsatte af anti-biotika – som dræber bakterier. Probiotika findes naturligt både inde i kroppen og uden for kroppen. Du kan læse mere om både byoms og probiotika på siden her.

Miljøvenlig rengøring

Rengøringsmidler og vaskemidler med probiotika er en revolutionerende måde at vaske rent på, som skåner både miljøet og dig og din krop.

Ingredienserne i byoms probiotiske produkter er bionedbrydelige, helt naturlige og miljø-, allergi- og sundhedsvenlige.

Kun naturlige ingredienser

Ingredienserne i dette universalrengøringsmiddel er under 5% ikke ioniske overfladeaktive stoffer (plantebaserede overfladeaktive stoffer).

Indeholder også: vand, sequestrants, olivenolie, glycerol, stabilisatorer, blødgøringsmidler, surhedsregulator, mikro-organismer.

99,6% er af ingredienserne er af naturlig oprindelse og produktet er vegansk.

Indeholder levende probiotiske bakterier bacillus coagulans.

Helt fri for konservaringsmidler – og alligevel holdbar i 3 år.

OBS! Alle ingredienser i byoms produkter er både veganske og økologiske, men da de ikke alle stammer fra certificerede landbrug, må man ikke bruge betegnelsen “økologisk” om produkterne og derfor fremgår det ikke af indholdsoversigten. Du kan altså roligt betragte det som økologisk rengøring.

Sådan bruger du din Multi Surface Cleaner Spray

byoms MULTI SURFACE CLEANER er klar til brug og skal ikke fortyndes.

Ryst flasken før brug.

Spray på overfladen, lad det virke i ca. 30 sek. Lad ikke indtørre.

Rengør med en fugtig klud eller svamp.

Når du fjerner indgroet snavs, lad det virke et par minutter før rengøring.

Se tips og tricks til rengøring i vores store rengøringsguide

Brand

byoms

byoms – miljøvenlig rengøring med probiotika

byoms er et spændende dansk brand med en vigtig mission; nemlig at erstatte unødvendig kemi med naturlige og økologiske produkter til rengøring og vask og til at fjerne uønsket lugt. byoms er stiftet af tidligere håndboldspiller Anja Byriel Hansen og partneren Rikke Stein, som i mange år har taget kosttilskud med mælkesyrebakterierne Probiotika, som har en meget gavnlig effekt på tarmfloraen. Disse mælkesyrebakterier har nu også vist sig gavnlige og yderst effektive i forbindelse med rengøring og uønsket lugt, og det kan nu komme både dig og din familie og ikke mindst vores natur til gavn.

Økologisk rengøring med bakterier

Med byoms økologiske produkter bekæmpes snavs og bakterier helt anderledes end vi er vant til; byoms anvender nemlig naturlige, sunde og gode bakterier i deres produkter til at nedbryde de dårlige, lugtgivende bakterier. Det giver bare så god mening, når man forstår processen. Man spreder simpelthen de gode bakterier ud (ligesom man normalt vasker og gør rent) og lader dem gøre arbejdet - sådan da! De gode bakterier vil blive ved med at arbejde i op til otte dage efter anvendelse af produktet. Hos byoms ønsker de at ændre forbrugernes vaskevaner med flg. initiativer:
  • Reducer tøjvask og vask kun når tøjet er synligt snavset - genopfrisk i stedet tøjet og fjern uønsket lugt med naturlig probiotisk lugtfjerner.
  • Tænk bæredygtigt og anvend mindre vaskemiddel - alle byoms produkter er super koncentrerede, kommer i relativt små flasker og indeholder kun meget lidt vand sammenlignet med andre flydende vaskemidler. Således transporteres der også mindre vand rundt i verden.
  • Pas på dig selv og naturen - byoms bruger kun naturlige og økologiske ingredienser som er fri for farlig kemi, parabener og helt uden konserveringsmidler. Der anvendes desuden kun allergifrie dufte eller ingen dufte overhovedet.
byoms produkter er ikke testet på dyr. De er alle testet og godkendt af dermatologer og allergologer. Deres emballage er 100 % genanvendelige PET flasker, så de vil blive anvendt igen, når du er færdig med dem, hvis du husker at affaldssortere. Vi har dog, hos Økofamilien, et håb om at emballagen i fremtiden blive lavet af genbrugsplastik.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Universal rengøringsmiddel med probiotika – 400 ml.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil inden kl. 13 i hverdage og vi sender samme dag.

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen