Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Ammepude – inderpude – majsfiber og økologisk bomuld

Cocoon Company

Bæredygtig ammepude i majsfiber

Stof af GOTS certificeret økologisk bomuld.

Støttende og temperaturregulerende.

kr. 398,00

Bæredygtig ammepude i majsfiber

En fantastisk god ammepude fyldt med majsfiber og et betræk af 100% økologisk certificeret bomuld.

Vi tænker, det må væere et must-have til alle ammende mødre der går op i økologi, sundhed og kemifri produkter!

Majsfiberen i denne støttende ammepude sørger for at både mor og barn får maksimal komfort under amning. Det er fiberens fantastiske varmeregulerende og fugttransporterende egenskaber der gør den så særlig.

Ammepuden i majsfiber er en fast, men stadig blød ammepude, som giver god støtte til mor og barn!

Ammepuden sælges uden betræk og måler ca 62 x 62 cm i vinklen, ca. 20 cm i bredden af selve puden og ca. 15 cm i højden.

Du finder betræk til den i Dusted Brown og Soft Beige lige her

Cocoon Companys majsfiber er fremstillet af 100% genanvendelige ressourcer og er ligeledes 100% naturlig nedbrydelig.

De er fremstillet uden brug af kemikalier, syntetiske fibre eller pesticider.

Majsfiberen er åndbar, som vi kender det fra kapok og merinould. Derfor vil denne majs ammepude sikre både mor og barn en komfortabel amning.

Vedligehold af din majs ammepude

Du behøver ikke at vaske din majs pude inden brug. Der er ikke tilsat nogle former for skadelige kemikalier i fremstillingsprocessen.

Men din majs ammepude kan sagtens vaskes. Vi anbefaler dog at du kun gør det ved behov, da vask slider på produktet og på fiberen.

Så luft gerne din pude jævnligt. Især frostvejr er godt til dyne- og pudeluftning.

Skal ammepuden vaskes, så kan den vaskes på 60 grader, men gerne lavere, så du får beskyttet den fine majsfiber og passer lidt ekstra på miljøet.

Sørg for at køre vasken med lave omdrejninger – igen for at passe godt på den fine majsfiber, så ikke den filtrer sammen. Skulle det dog ske, kan du sagtens filtre fibrene ud igen.

Tør puden i tørretubler ved middel varme. Meget gerne med disse tørrebolde, der reducerer tørretiden med ca. 25%.

Brand

Cocoon Company

Cocoon Company – dansk virksomhed med hjertet på rette sted

Slip for kemisk konstruerede sengeprodukter med vores udvalg fra Cocoon Company

Cocoon Company er en dansk virksomhed, der blev oprettet med et ønske om at lave naturlige alternativer til kemisk konstruerede sengeprodukter. I et sovemiljø er det enormt vigtigt, at vi kan restituere i naturlige, økologiske, allergivenlige produkter, der er designet med henblik på at give dig et sundere miljø og en bedre nattesøvn. Det har Cocoon Company haft som vision for deres produkter lige fra starten.  Derfor har de valgt Kapok fibren som udgangspunkt for deres produktion. Kapok er en 100% naturlig og økologisk fiber, der vokser vildt i tropiske regnskove. Kapok er dog ikke kun et bæredygtigt, naturligt og økologisk produkt. Det er samtidig et helt ideelt produkt til netop sengeprodukter, fordi det har en naturlig egenskab til at isolere, temperaturregulere og transportere fugt væk fra kroppen mens du sover. Det er egenskaber, der er utroligt værdifulde i et sovemiljø, og som gør Cocoon Companys produkter til det ideelle alternativ til kemisk konstruerede sengeprodukter. I deres serie finder du alt fra madrasser af naturlatex og kapok madrasser, basisvarer til grønnere tøjvask, silkedyner, majsdyner, rullemadrasser og meget mere. Hos Økofamilien udvælger vi nøje vores produkter til dig der ønsker at tage bæredygtige beslutninger uden at gå på kompromis med bekvemmelighed, sikkerhed og kvalitet. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores brede udvalg fra Cocoon Company. Alle deres produkter kommer både i baby, junior og voksenstørrelser og produktionen inkluderer også ekstraudstyr som sengerande til babysenge, ammepuder, barnevognspuder og tilbehør til grønnere vask. Hvis du ønsker at lære mere om Cocoon Company og deres produkter, må du endelig kontakte os, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at tage et godt valg. Ellers kan du naturligvis altid finde dine foretrukne produkter fra Cocoon Company til en konkurrencedygtig pris her på Økofamiliens shop. Har du brug for at vide hvilken dyne du skal vælge, så kan du læse meget mere i vores dyneguide lige her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ammepude – inderpude – majsfiber og økologisk bomuld”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top