Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage
30%

Sugerør i rustfrit stål – 6 mm. – lige

ecostrawz

Sugerør i rustfrit stål 6 cm. – uden knæk. 

Prisen er pr. stk. 

DKK 11,90

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig.

Et sugerør i rustfrit stål er et lækkert og utroligt bæredygtigt produkt. 
Det holder evigt og derfor yder vi også livstidsgaranti på dem. 

Et sugerør i rustfrit stål sparer dig for en hel masse unødvendig engangsplast og så sikrer det, at dine drikkevarer ikke optager en masse skadelige stoffer fra sugerøret.
Der forbruges ca. 1 milliard engangssugerør i plastik hver dag på verdensplan. Jeg vil rigtig gerne gøre mit til at udbrede kendskabet til de lækre og bæredygtige alternativer, der kan holde livet ud. 

Rustfrit stål er et rent og kemifrit materiale, som både egner sig til kolde og varme drikke. Rustfrit stål tager ikke imod smag fra drikkevarerne og afgiver heller ikke smag til dine drikkevarer. 

Et sugerør med en diameter på 6 mm. svarer til det jeg vil kalde et “almindeligt” sugerør – i både diameter og længde. Længden på dette sugerør er 215 mm. Sugerørerne fås både med og uden knæk – denne model er uden knæk. 
Der er indgraveret små fine ringe ved knækket, som giver et godt greb på sugerøret. 

Vi har et kæmpe ønske om at undgå en hel masse unødig emballage, så alle vores sugerør sælges enkeltvis og er kun pakket i en lille papirspose, så ikke de bliver ridset under transporten. Det gør i øvrigt også prisen langt bedre. 

Vedligehold af sugerør i rustfrit stål
Sugerørerne skylles under rindende vand. Er der fastgroet skidt på, kan du med fordel købe en sugerørsbørste, der kan rengøre sugerørerne indvendigt. Ellers kan sugerørerne også sagtens tåle at komme i opvaskemaskinen. 
 

Brand

ecostrawz

ecostraws er en engelsk leverandør af sugerør i bæredygtige materialer. ecostrawz kæmper mod forbruget af ca. 1 milliard plastiksugerør hverdag på verdensplan. Plastiksugerør kan nemt erstattes af sugerør i bæredygtige materialer. Vi fører et bredt udvalg af ecostrawz i både glas og rustfrit stål. Sugerørerne i glas og rustfrit stål fås i flere forskellige længder, med og uden knæk og i forskellige tykkelser, afhængigt af hvad de skal bruges til. Og så er der livstidsgaranti på sugerørerne i rustfrit stål. Et sugerør i bambus, glas og rustfrit stål er ikke kun et super godt og bæredygtigt valg. Det er også et pænt og super lækkert alternativ til plastik. Alle vores genanvendelige sugerør fra ecostrawz kommer til os emballagefrie - kun pakket i en lille papirspose, for at undgå ridser. De sælges derfor enkeltvis.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sugerør i rustfrit stål – 6 mm. – lige”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi har dag til dag levering ved køb inden kl. 13 på hverdage

Og vi pakker selvfølgelig kun i plastfri emballage.

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Scroll til toppen