Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage
30%

Sugerør i rustfrit stål – 8 mm. – med knæk

ecostrawz

Sugerør – 8 mm. – med knæk. Velegnet til smoothies.

Prisen er pr. stk. 

DKK 13,30

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig.

Et sugerør i rustfrit stål er en god og bæredygtig investering – i dette tilfælde især hvis du drikker mange smoothies eller milkshakes.

Et sugerør i rustfrit stål er nemlig et utroligt holdbart og bæredygtigt alternativ til plastik. Sugerørerne kan holde til det hele, de knækker ikke og så kan de bruges igen og igen og igen. 

Et bæredygtigt valg af sugerør kan virke fjollet for nogen. Men det giver god mening –  især fordi der på daglig basis forbruges ca. 1 milliard plastiksugerør. Det er virkelig mange sugerør! Og noget som vi alle sammen kan gøre noget ved i hverdagen, ved blot at vælge et mere bæredygtigt og holdbart alternativ. For rustfrit stål kan holde resten af dit liv. 
Et sugerør i rustfrit stål er desuden et ret flot alternativ til plastik. Og æstetik betyder bestemt også noget. 

Dette sugerør i rustfrit stål egner sig rigtig godt til især smoothies og milkshakes, da det er lidt tykkere end det klassiske sugerør. Sugerøret findes både med og uden knæk i længden 215 mm. Denne model er med knæk.
Der er indgraveret små ringe omkring knækket, som giver sugerøret et godt greb. Og så ligner det dem vi vel er vant til i plastik. 

Vores sugerør i rustfrit stål sælges enkeltvis, da vi rigtig gerne vil undgå overflødig emballage, som du alligevel blot smider ud. Derfor er de kun pakket i en lille papirspose, som skal skåne dem for ridser under håndtering og transport. Det er den bedste løsning for os – især også fordi at det gør sugerørerne langt billigere for os – og selvfølgelig også for dig. 

Vedligehold af sugerør i rustfrit stål
Hvis ikke dine sugerør i rustfrit stål er ret beskidte, så kan du nøjes med at skylle dem i rent vand. Evt. med lidt hjælp fra en børste til rengøring af sugerør, som er rigtig god til at skrubbe skidt af indvendigt. Børsten finder du her.
Sugerør i rustfrit stål kan også sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen. Bare du sørger for at stille dem op i en bestikkurv eller lignende.
 

Brand

ecostrawz

ecostraws er en engelsk leverandør af sugerør i bæredygtige materialer. ecostrawz kæmper mod forbruget af ca. 1 milliard plastiksugerør hverdag på verdensplan. Plastiksugerør kan nemt erstattes af sugerør i bæredygtige materialer. Vi fører et bredt udvalg af ecostrawz i både glas og rustfrit stål. Sugerørerne i glas og rustfrit stål fås i flere forskellige længder, med og uden knæk og i forskellige tykkelser, afhængigt af hvad de skal bruges til. Og så er der livstidsgaranti på sugerørerne i rustfrit stål. Et sugerør i bambus, glas og rustfrit stål er ikke kun et super godt og bæredygtigt valg. Det er også et pænt og super lækkert alternativ til plastik. Alle vores genanvendelige sugerør fra ecostrawz kommer til os emballagefrie - kun pakket i en lille papirspose, for at undgå ridser. De sælges derfor enkeltvis.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sugerør i rustfrit stål – 8 mm. – med knæk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi har dag til dag levering ved køb inden kl. 13 på hverdage

Og vi pakker selvfølgelig kun i plastfri emballage.

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Scroll til toppen