Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

CaMaRose Midnatssol

Efter en lang arbejdsdag er der næsten ikke noget bedre end at sætte sig i en blød lænestol med en kop kaffe, strikketøj i hænderne og behagelig musik, der flyder fra højtalerne. CaMaRose midnatssol er økologisk og dyrevenligt garn, som både kan fungere alene og som følgetråd. Se bare de mange smukke farver fra den danske producent CaMaRose – hvilke skal i kurven til dit næste strikkeprojekt?

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

CaMaRose midnatssol: Økologisk garn med god samvittighed

Det er en skøn følelse at kreere smukke trøjer, sjaler og huer til sig selv, sine børn eller andre, man holder af. Og der skal garn i kurven til de mange strikkeprojekter, som du gerne vil i gang med. Men hvilket skal du vælge?

 

CaMaRose midnatssol er skabt af både baby alpaca, merinould og Tencel og er dermed god til både babyer, børn og voksne. Garnet er farvet og spundet i Italien, og merinoulden stammer fra Sydamerika. Her er dyrene blevet behandlet ordentligt, og de har derfor ikke gennemgået indgrebet Mulesing, som på ubærlig og smertefuld vis skal forhindre spyfluer i at lægge æg i bl.a. fårets kønsdele.

 

CaMaRose midnatssol er derfor en garanti for, at dyrene er blevet behandlet godt.

 

Brug CaMaRose midnatssol alene eller som følgetråd

Er du på udkig efter en god følgetråd til dit næste strikkeprojekt? Her er CaMaRose midnatssol helt perfekt. Det kan dog også bruges alene – fx til en lækker sommerstrik.

 

CaMaRose midnatssol er også lig med blødhed og lethed. Garnet er ikke superwash, da denne behandling af garnet gør, at ulden mister sine temperaturregulerende egenskaber.

 

Du får heller ingen skadelige kemikalier og farvestoffer med i pakken. Garnet er holdt så rent som muligt. CaMaRose vægter nemlig både miljø, etik og dyrevelfærd højt.

 

CaMaRose midnatssol:

  • Moderne kvalitetsgarn til en overkommelig pris
  • 54% baby alpaca, 10% merinould, 36% Tencel
  • Løbelængde pr. 25 gr.: 200 m.
  • Anbefalet pindestørrelse i én tråd: 3-4 mm.
  • Strikkefasthed i én tråd: 19-22 masker på 10 cm.

 

Vi anbefaler, at du vasker denne garntype i hånden.

 

Husk at besøge vores univers af strikkeopskrifter

Ved du ikke helt, hvilket projekt du og dine strikkepinde skal i gang med? Vi har skabt en verden af strikkeopskrifter fra dygtige danske strikkedesignere, så du nemt kan tage dit økologiske garn i brug. Og i hver opskrift har vi selvfølgelig noteret, hvilken type økologisk garn, vi anbefaler til projektet.

 

God fornøjelse med dit økologiske strikkeprojekt!

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top