Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ
NYHED 20%

Pude i naturlatex med merinould

Cocoon Company

Hovedpude i naturlatex og merinould

Måler 50 x 60 cm.

Med praktisk lynlåsåbning, der gør det muligt at tilpasse mængden af fyld efter dit behov

kr. 479,20

Den blødeste naturlatex hovedpude

Leder du efter en økologisk hovedpude uden flammehæmmere, formaldehyd og andre afgassende stoffer, så er en pude i naturlatex fra danske Cocoon Company et virkelig et godt bud.

En blød og virkelig behagelig hovedpude, der er håndlavet fra start til slut og er et helt økologisk alternativ.

Puden består af små bløde stykker af ren naturlatex, blandet med løs ubehandlet økologisk uld. Naturlatex´en er blød og super komfortabel at ligge på og giver optimal støtte og komfort.

Fyldet ligger i en inderpude af bomuldsjersey. Og udenpå den er der et tykt og aftageligt betræk af GOTS certificeret økologisk bomuld.

Yderbetrækket har lynlås, så du har mulighed for at fjerne det i forbindelse med vask.

Og også den indvendige pose har lynlås, som gør det muligt at justere mængden af fyld efter dit behov.

En åndbar naturlatex hovedpude

Denne økologiske hovedpude består af 3 økologiske materialer: Naturlatex, uld og økologisk bomuld.

Naturlatex er kendt for den bløde og behagelige kropsstøtte og for en helt suveræn åndbarhed.

Men oftest blandes naturlatex med syntetisk latex fordi det er billigere at producere. Sådan er det dog ikke her. Alt naturlatex i denne pude er 100% naturligt og certificeret økologisk. Faktisk er den GOLS certificeret økologisk, hvilket er din garanti for, at latexen kommer fra økologiske latexplantager og ikke er tilsat kunstige og skadelige tilsætningsstoffer.

Derudover er der tilføjet små stykker økologisk uld, så også puden kan temperaturregulere dig natten igennem.

Og så  er hovedpuden omsluttet af et betræk af økologisk bomuld yderst.

Altså består denne naturlatex hovedpude af 3 helt naturlige og økologiske materialer, som du helt trygt kan sove med uden at bekymre dig om problematiske afgassende stoffer.

Puden måler 50 x 60 cm.

Vedligehold af din naturlatex hovedpude

Hovedpuden kan du pletvaske ved uheld. Og ellers kan du tage det yderste betræk af og vaske ved behov.

Det naturlige indhold af lanolin i ulden, bidrager i øvrigt til at holde husstøvmider væk fra puden og gør den allergivenlig.

Ulden er flammehæmmende i sig selv.

Se vores kæmpe udvalg fra Cocoon lige her

Brand

Cocoon Company

Cocoon Company – dansk virksomhed med hjertet på rette sted

Slip for kemisk konstruerede sengeprodukter med vores udvalg fra Cocoon Company

Cocoon Company er en dansk virksomhed, der blev oprettet med et ønske om at lave naturlige alternativer til kemisk konstruerede sengeprodukter. I et sovemiljø er det enormt vigtigt, at vi kan restituere i naturlige, økologiske, allergivenlige produkter, der er designet med henblik på at give dig et sundere miljø og en bedre nattesøvn. Det har Cocoon Company haft som vision for deres produkter lige fra starten.  Derfor har de valgt Kapok fibren som udgangspunkt for deres produktion. Kapok er en 100% naturlig og økologisk fiber, der vokser vildt i tropiske regnskove. Kapok er dog ikke kun et bæredygtigt, naturligt og økologisk produkt. Det er samtidig et helt ideelt produkt til netop sengeprodukter, fordi det har en naturlig egenskab til at isolere, temperaturregulere og transportere fugt væk fra kroppen mens du sover. Det er egenskaber, der er utroligt værdifulde i et sovemiljø, og som gør Cocoon Companys produkter til det ideelle alternativ til kemisk konstruerede sengeprodukter. I deres serie finder du alt fra madrasser af naturlatex og kapok madrasser, basisvarer til grønnere tøjvask, silkedyner, majsdyner, rullemadrasser og meget mere. Hos Økofamilien udvælger vi nøje vores produkter til dig der ønsker at tage bæredygtige beslutninger uden at gå på kompromis med bekvemmelighed, sikkerhed og kvalitet. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores brede udvalg fra Cocoon Company. Alle deres produkter kommer både i baby, junior og voksenstørrelser og produktionen inkluderer også ekstraudstyr som sengerande til babysenge, ammepuder, barnevognspuder og tilbehør til grønnere vask. Hvis du ønsker at lære mere om Cocoon Company og deres produkter, må du endelig kontakte os, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at tage et godt valg. Ellers kan du naturligvis altid finde dine foretrukne produkter fra Cocoon Company til en konkurrencedygtig pris her på Økofamiliens shop. Har du brug for at vide hvilken dyne du skal vælge, så kan du læse meget mere i vores dyneguide lige her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pude i naturlatex med merinould”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top