Termo madkasse fra Klean Kanteen
Super praktsik termo madkasse i rustfrit stål fra Klean Kanteen.
Den er perfekt til dig der gerne vil have varm mad med på farten. Eller kold for den sags skyld.
Denne termo madbeholder er helt tæt og kan indeholde 946 ml.
Termomadkassen kan holde din mad varm i 11 timer og kold i 45 timer.
Denne er i farven GRAPHIC TOFU
Termomadkassen er beregnet til at holde måltider som supper, grød og gryderetter varme. Der skal altså være væske i retten for at den kan holde varm. Og derudover skal madkassen være helt fyldt, for at holde maden varm. Eller kold yoghurt, koldskål eller smoothies når du er på farten.
Klean Kanteens produkter er virkelig i verdensklasse når det handler om den isolerende effekt. Termo madkassen har strong-as-steel garanti og du kan derfor godt regne med at den holder hele livet.
Låget har en praktisk hank, så du kan sætte den fast til din taske, dit bælte eller andet.
Madboksen måler 15,2 cm. i højden og 13,5 cm. i diameter
Åbningen er 12,7 cm. og gør det ekstra nemt at fylde i og rengøre den.
Hvorfor skal din termomadkasse være af stål?
Rustfrit stål er – ligesom glas – et rent og bæredygtigt valg til opbevaring af din mad.
Her skal du ikke bekymre dig om afsmitning af skadelig kemi til dine varme eller kolde madvarer.
Rustfrit stål tager ikke imod duft eller smag fra madvarererne. Materialet bibeholder altså sin renhed, ligegyldigt hvad du kommer i den.
En silikone pakning sørger for, at holde beholderen tæt. Den kan tages af igen, når beholderen skal rengøres.
Rengøring af din termo madkasse
Vi anbefaler, at du vasker din termomadkasse op i hånden.
Den isolrerende effekt kan nemlig tage skade af at komme i opvaskemaskinen.
Brug gerne blot en god opvaskebørste og lidt mildt opvaskemiddel til den daglige rengøring.
Låget kan du til gengæld sagtens komme i opvaskemaskinen. Det kan skilles ad, som du ser på det sidste billede i rækken af billeder.
Se her hvordan du rengør madkassen:
Se det fulde udvalg fra Klean Kanteen lige her
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.