Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Kapok topmadras til dobbeltseng – 180×200 cm.

Cocoon Company

Økologisk topmadras i naturlig kapok

Måler 180×200 cm.

Topmadrassen sendes med Danske Fragtmænd.

Skriv gerne i kommentarfeltet hvor madrassen må stilles, så vi kan give den information videre til fragtmanden.

kr. 3.799,00

En god nattesøvn er vigtig for dit overskud i hverdagen.
Har du svært ved at komme af med varmen om natten – eller fryser du måske store dele af vinterhalvåret?
Så kan en topmadras i økologisk kapok være en super god løsning for dig.
Kapok er nemlig et temperaturregulerende materiale, der leder varmen væk fra din krop når den bliver for varm, og holder godt på varmen, når der til gengæld ikke er så meget af den.

Har din dobbeltseng mange år i sig endnu, så kan du stadig få god glæde af kapokkens unikke egenskaber ved at tilkøbe en topmadras i økologisk kapok til at lægge ovenpå. Dermed vil du kunne opnå den isolerende, temperaturregulerende og fugttransporterende effekt, som kapokfiberen har.

Kapok anbefales også til allergikere, da husstøvmider ikke kan leve i fiberen pga. indhold af et naturligt og antibakterielt bitterstof.

Denne topmadras måler 180x200x5 cm.

Topmadrassen er håndfyldt med ubehandlet økologisk kapok, betrukket med et vår af 100% økologisk certificeret bomuld.

OBS: Produktet leveres i undermål (hvilket betyder at produktet er lidt kortere end det længdemål, der er oplyst ovenfor). Produktet vil nemlig strække sig lidt i længden efter den er taget i brug, hvorefter produktet vil nå det normale længdemål. Hvis du arbejder lidt med fiberen – altså fx. ruller madrassen engang i mellem – vil det gå hurtigere at nå fuld længde. Typisk vil den give sig ca. 5 cm om ugen til fuld længde er opnået.

Denne madras er en bestillingsvare, så forvent en lidt længere leveringstid end normalt. Bemærk, at madrassen sendes med fragtfirma og derfor pålægges et ekstra fragtgebyr.

Husk at skrive en kommentar om hvor pakken evt. kan stilles, hvis ikke du er hjemme når den bliver leveret.

Brand

Cocoon Company

Cocoon Company – dansk virksomhed med hjertet på rette sted

Slip for kemisk konstruerede sengeprodukter med vores udvalg fra Cocoon Company

Cocoon Company er en dansk virksomhed, der blev oprettet med et ønske om at lave naturlige alternativer til kemisk konstruerede sengeprodukter. I et sovemiljø er det enormt vigtigt, at vi kan restituere i naturlige, økologiske, allergivenlige produkter, der er designet med henblik på at give dig et sundere miljø og en bedre nattesøvn. Det har Cocoon Company haft som vision for deres produkter lige fra starten.  Derfor har de valgt Kapok fibren som udgangspunkt for deres produktion. Kapok er en 100% naturlig og økologisk fiber, der vokser vildt i tropiske regnskove. Kapok er dog ikke kun et bæredygtigt, naturligt og økologisk produkt. Det er samtidig et helt ideelt produkt til netop sengeprodukter, fordi det har en naturlig egenskab til at isolere, temperaturregulere og transportere fugt væk fra kroppen mens du sover. Det er egenskaber, der er utroligt værdifulde i et sovemiljø, og som gør Cocoon Companys produkter til det ideelle alternativ til kemisk konstruerede sengeprodukter. I deres serie finder du alt fra madrasser af naturlatex og kapok madrasser, basisvarer til grønnere tøjvask, silkedyner, majsdyner, rullemadrasser og meget mere. Hos Økofamilien udvælger vi nøje vores produkter til dig der ønsker at tage bæredygtige beslutninger uden at gå på kompromis med bekvemmelighed, sikkerhed og kvalitet. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores brede udvalg fra Cocoon Company. Alle deres produkter kommer både i baby, junior og voksenstørrelser og produktionen inkluderer også ekstraudstyr som sengerande til babysenge, ammepuder, barnevognspuder og tilbehør til grønnere vask. Hvis du ønsker at lære mere om Cocoon Company og deres produkter, må du endelig kontakte os, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at tage et godt valg. Ellers kan du naturligvis altid finde dine foretrukne produkter fra Cocoon Company til en konkurrencedygtig pris her på Økofamiliens shop. Har du brug for at vide hvilken dyne du skal vælge, så kan du læse meget mere i vores dyneguide lige her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kapok topmadras til dobbeltseng – 180×200 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Indkøbskurv
Scroll to Top