Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Bestil en hverdag inden kl. 13 og vi sender samme dag
Bestil en hverdag inden kl. 13 og vi sender samme dag
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Haps Nordic picnic-skåle i stål – 4 stk.

Haps Nordic

Fire picnic-skåle i fødevaregodkendt, rustfrit stål

Tåler opvaskemaskine

Diameter: 16 cm

Højde: 6 cm

kr. 249,00

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

4 smukke skåle i rustfrit stål

Haps Nordic har sørget for at skovturen kan blive uden engangstallerkner eller plastik. Ja og for den sags skyld også at morgenmadsbordet eller salatskålen kan blive det.

De smukke skåle i rustfrit stål tåler det hele og kan bruges til lige det man synes.

Især til de små er det et genialt alternativ til plastik- og melaminskåle, som man risikerer afgiver uhensigtsmæssige stoffer til mad og drikke ved brug.
Læs evt. mere her i Tænks test af 8 forskellige melaminkrus her.

Med skålene her har du et produkt, der er super holdbart, ikke går i stykker ved at blive tabt og samtidig afgiver det ingen uønsket kemi.

Skålene er i fødevaregodkendt 18/8 rustfrit stål og de tåler opvaskemaskine.

Samtidig vejer de meget lidt, så de er nemme at have med på skovturen.
Og til det kan vi også anbefale disse tallerkner, krus og bestik.

Skålene måler 16 cm i diameter og har en højde på 6 cm.
De kan stables.

Fordele ved rustfrit stål

Rustfrit stål er et fantastisk materiale til madopbevaring. Det er helt enormt holdbart og skulle gerne følge dig hele livet. Du sparer således miljøet for en masse plastik og engangsemballage, som staniol, film eller plastikposer. Dét er virkelig bæredygtigt!

Og så er rustfrit stål et rent materiale, der ikke indeholder ftalater, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Her kan du være helt sikker på, at dine madvarer ikke kommer i kontakt med kedelig kemi.

Stålet fra skålene er 100% genanvendeligt uden at kvaliteten mindskes.

Brand

Haps Nordic

Haps Nordic – smukke og bæredygtige tekstiler ud over det sædvanlige

Haps Nordic er et dansk brand fra 2016, som lever utroligt godt op til deres navn. Det underspillede og rolige, lyse nordiske design får man ganske enkelt bare lyst til at hapse ned fra hylderne, både i form af økologiske stofservietter, genanvendelige stofposer, økologiske bomuldscovers, økologiske hagesmække - ja bare det hele. Men Haps Nordics mange produkter er ikke blot smukke. Her går æstetikken nemlig hånd i hånd med bæredygtigheden, og alle deres fantastiske produkter er resultatet af en grundfilosofi om at værne om og passe på den verden der omgiver os. Haps Nordics æstetiske og bæredygtige produkter er skabt i høj kvalitet, der sikrer at de kan tåle at blive brugt igen og igen. Der er skarpt fokus på genanvendelse og på at skåne miljøet for unødig emballage- og madspild. Alle Haps Nordics tekstilprodukter er økologisk bomuld og fremstilles på GOTS-certificeret fabrik med ordenlige arbejdsforhold og Haps Nordic har en pragmatisk tilgang til bæredygtighed: Det skal være nemt at benytte bæredygtige alternativer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Haps Nordic picnic-skåle i stål – 4 stk.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil inden kl. 13 i hverdage og vi sender samme dag.

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen