Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering ved køb inden kl. 13
Dag til dag levering ved køb inden kl. 13
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Glasskål 13×10 cm. – 400 ml.

Frigoverre

Lækker glasskål til den reneste opbevaring af din mad.

Rummer 400 ml.

DKK 72,00

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

Frigoverre glasskåle er en fast del af mit køkkensortiment.

For glas er det ultimativt reneste materiale at opbevare både kolde og varme fødevarer i. Og så kan du i øvrigt også let se hvad du har i dine “bøtter”.

Denne glasskål måler 13×10 cm. og har plastiklåg. Låget er ikke i mit favoritmateriale, men så længe maden ikke rører direkte ved låget, og du sørger for at fryse maden ned i oprejste bøtter, så har jeg lært at leve med det. Plastik kan nemlig en ting: Det kan holde tæt.

Glasskålene tåler opvarmning i mikroovn (uden låget naturligvis) og nedfrysning (med låg) og du kan derfor undgå en hel masse unødig opvask ved at bruge samme bøtte til de forskellige formål.

Glasskåle og låg tåler også opvaskemaskine.

Et fantastisk og uundværligt kemifrit og bæredygtigt produkt.

Glasskålen kan rumme 400 ml.

Brand

Frigoverre

Frigoverre – kemifri madopbevaring i glas

Et bæredygtigt og genanvendeligt alternativ til opbevaring i plastikskåle

Frigoverre er en italiensk virksomhed, der har gjort det til deres mission at producere kemifrie og bæredygtige alternativer til madopbevaring. Langt de fleste danske husholdninger har en skuffe fyldt med plastikskåle til opbevaring, der kan indeholde skadelige kemikalier, som ikke bør være i nærheden af madvarer, som man indtager. Frigoverres produkter er derfor det oplagte alternative valg til plastikskåle, eftersom glas er det ultimativt reneste produkt til opbevaring af fødevarer.

Du er altså med Frigoverre garanteret kemifri madopbevaring og et bæredygtigt produkt, der er designet til at holde længe – selvfølgelig kun så længe, at de ikke tabes på gulvet. Deres glasskåle tåler både at blive opbevaret i fryseren og blive opvarmet i ovn og/eller mikrobølgeovn, så du slipper også for unødig, ekstra opvask. Derudover er glas et gennemsigtigt materiale, hvilket er et meget praktisk element i opbevaring af mad. Du vil få et mere overskueligt køleskab og fryser, når du kan se nøjagtigt, hvad du har af rester. Mange oplever også, at de gennemsigtige skåle hjælper dem med at huske, hvad de har, og derfor er de mindre tilbøjelige til at smide mad ud. Det er en kæmpe fordel.

Deres produkter fås i forskellige størrelser, der kan rumme alt fra 150 ml. til 3,2 l. De kommer med forskellige typer af låg af henholdsvis bambus og plast. Plastiklågene er fødevaregodkendte, men det er fortsat en fordel at opbevare din mad oprejst i skåle med plastlåg for at undgå kontakt. Det er ikke nødvendigvis den mest naturlige løsning med plastlågene, men plast er virkelig godt materiale til at holde tæt, og så længe du blot har disse glasskåle de næste mange år, har du stadig taget et sundt og bæredygtigt valg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glasskål 13×10 cm. – 400 ml.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vi har dag til dag levering ved køb inden kl. 13 på hverdage

Og vi pakker selvfølgelig kun i plastfri emballage.

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Scroll til toppen