Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Genanvendeligt tefilter – økologisk bomuld – 5 stk.

Cocoon Company

Genanvendelige tefiltre fra Cocoon

Pakke med 5 stk.

kr. 35,00

Genanvendeligt tefilter

Pakke med 5 genanvendelige tefiltre fra danske Cocoon Company.

Tefiltrene er i GOTS certificeret økologisk bomuld.

Tefiltrene i stof kan bruges igen og igen og på den måde kan du droppe engangsfiltret eller den dyre te i små poser.

Ved at bruge dit tefilter igen, sparer du både miljøet og din økonomi for unødige ressourcer og udgifter.

Bruger du eksempelvis 3 tefiltre eller teposer om dagen, så bruger du i alt 1095 om året. Dem sparer du med disse 5 filtre, som gerne skulle holde 1 år hver hvis du passer godt på dem.

Tefiltrene måler 8,5 x 11,5 cm.

Sådan bruger du dit genanvendelige tefilter

Disse tefiltre er geniale til te i løs vægt.

Kom din te direkte ned i tefiltret og snør det til. Brug det som vanligt.

Tefiltret skylles og hænges til tørre efter hver brug. Det er ikke nødvendigt med andet, men du kan bruge et mildt vaskemiddel hvis du ønsker det.

Vedligehold af dit genanvendelige tefilter

Inden første brug og herefter hver 6. – 8. uge bør tefiltret koges i en gryde i ca. 10 min. eller blot vaskes med en kogevask.

Kommer der madvarer på dit tefilter bør du også koge filtret i ca. 10 min.

Bliver dit tefilter for tæt med tiden, så teen får svært ved at løbe igennem, så kan du med fordel koge det med lidt kalkfjerner. F.eks. denne virkelig effektive og miljøvenlige udgave.

Se hele udvalget fra Coocoon lige her

Brand

Cocoon Company

Cocoon Company – dansk virksomhed med hjertet på rette sted

Slip for kemisk konstruerede sengeprodukter med vores udvalg fra Cocoon Company

Cocoon Company er en dansk virksomhed, der blev oprettet med et ønske om at lave naturlige alternativer til kemisk konstruerede sengeprodukter. I et sovemiljø er det enormt vigtigt, at vi kan restituere i naturlige, økologiske, allergivenlige produkter, der er designet med henblik på at give dig et sundere miljø og en bedre nattesøvn. Det har Cocoon Company haft som vision for deres produkter lige fra starten.  Derfor har de valgt Kapok fibren som udgangspunkt for deres produktion. Kapok er en 100% naturlig og økologisk fiber, der vokser vildt i tropiske regnskove. Kapok er dog ikke kun et bæredygtigt, naturligt og økologisk produkt. Det er samtidig et helt ideelt produkt til netop sengeprodukter, fordi det har en naturlig egenskab til at isolere, temperaturregulere og transportere fugt væk fra kroppen mens du sover. Det er egenskaber, der er utroligt værdifulde i et sovemiljø, og som gør Cocoon Companys produkter til det ideelle alternativ til kemisk konstruerede sengeprodukter. I deres serie finder du alt fra madrasser af naturlatex og kapok madrasser, basisvarer til grønnere tøjvask, silkedyner, majsdyner, rullemadrasser og meget mere. Hos Økofamilien udvælger vi nøje vores produkter til dig der ønsker at tage bæredygtige beslutninger uden at gå på kompromis med bekvemmelighed, sikkerhed og kvalitet. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores brede udvalg fra Cocoon Company. Alle deres produkter kommer både i baby, junior og voksenstørrelser og produktionen inkluderer også ekstraudstyr som sengerande til babysenge, ammepuder, barnevognspuder og tilbehør til grønnere vask. Hvis du ønsker at lære mere om Cocoon Company og deres produkter, må du endelig kontakte os, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at tage et godt valg. Ellers kan du naturligvis altid finde dine foretrukne produkter fra Cocoon Company til en konkurrencedygtig pris her på Økofamiliens shop. Har du brug for at vide hvilken dyne du skal vælge, så kan du læse meget mere i vores dyneguide lige her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Genanvendeligt tefilter – økologisk bomuld – 5 stk.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top