Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Cocoon naturlatex madras – barnevognsmadras 36 x 96 cm.

Cocoon Company

Naturlatex madras til barnevogn

Måler 36 x 96 cm.

Med naturlatex kerne og omsluttet af en lag temperaturregulerende uld.

kr. 749,00

Cocoon´s bløde naturlatex madras

Leder du efter en økologisk madras uden flammehæmmere, formaldehyd og andre afgassende stoffer, så er denne Cocoon madras et virkelig et godt bud.

En blød og virkelig behagelig naturlatex madras fra Cocoon Company.

Madrassen er blød og super komfortabel at ligge på.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at helt små børn ligger på en fast madras. Så ønsker du et mere fast underlag, så kan du også overveje denne barnevognsmadras i kapok

Madrassen måler 36 x 96 cm.

En åndbar naturlatex madras

Naturlatex er kendt for den bløde og behagelige kropsstøtte og for en helt suveræn åndbarhed.

Men oftest blandes naturlatex med syntetisk latex fordi det er billigere at producere. Sådan er det dog ikke her. Alt naturlatex i denne madras er 100% naturligt og certificeret økologisk. Faktisk er den GOLS certificeret økologisk, hvilket er din garanti for, at latexen kommer fra økologiske latexplantager og ikke er tilsat kunstige og skadelige tilsætningsstoffer.

Hele madrassen er omsluttet af et lag økologisk uld, så også madrassen kan temperaturregulere dig natten igennem.

Og endeligt  er madrassen omsluttet af et betræk af økologisk bomuld yderst.

Altså består denne naturlatex madras af 3 helt naturlige og økologiske materialer, som du helt trygt kan sove med uden at bekymre dig om problematiske afgassende stoffer.

Vedligehold af din naturlatex madras

Madrassen kan du pletvaske ved uheld. Og ellers så vil vi anbefale dig at bruge et vådliggerlagen som dette for at undgå at uheldene går ned i madrassen.

Det naturlige indhold af lanolin i ulden, bidrager i øvrigt til at holde husstøvmider væk fra madrassen og gør den allergivenlig.

Ulden er flammehæmmende i sig selv.

Se vores kæmpe udvalg fra Cocoon lige her

Brand

Cocoon Company

Cocoon Company – dansk virksomhed med hjertet på rette sted

Slip for kemisk konstruerede sengeprodukter med vores udvalg fra Cocoon Company

Cocoon Company er en dansk virksomhed, der blev oprettet med et ønske om at lave naturlige alternativer til kemisk konstruerede sengeprodukter. I et sovemiljø er det enormt vigtigt, at vi kan restituere i naturlige, økologiske, allergivenlige produkter, der er designet med henblik på at give dig et sundere miljø og en bedre nattesøvn. Det har Cocoon Company haft som vision for deres produkter lige fra starten.  Derfor har de valgt Kapok fibren som udgangspunkt for deres produktion. Kapok er en 100% naturlig og økologisk fiber, der vokser vildt i tropiske regnskove. Kapok er dog ikke kun et bæredygtigt, naturligt og økologisk produkt. Det er samtidig et helt ideelt produkt til netop sengeprodukter, fordi det har en naturlig egenskab til at isolere, temperaturregulere og transportere fugt væk fra kroppen mens du sover. Det er egenskaber, der er utroligt værdifulde i et sovemiljø, og som gør Cocoon Companys produkter til det ideelle alternativ til kemisk konstruerede sengeprodukter. I deres serie finder du alt fra madrasser af naturlatex og kapok madrasser, basisvarer til grønnere tøjvask, silkedyner, majsdyner, rullemadrasser og meget mere. Hos Økofamilien udvælger vi nøje vores produkter til dig der ønsker at tage bæredygtige beslutninger uden at gå på kompromis med bekvemmelighed, sikkerhed og kvalitet. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores brede udvalg fra Cocoon Company. Alle deres produkter kommer både i baby, junior og voksenstørrelser og produktionen inkluderer også ekstraudstyr som sengerande til babysenge, ammepuder, barnevognspuder og tilbehør til grønnere vask. Hvis du ønsker at lære mere om Cocoon Company og deres produkter, må du endelig kontakte os, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at tage et godt valg. Ellers kan du naturligvis altid finde dine foretrukne produkter fra Cocoon Company til en konkurrencedygtig pris her på Økofamiliens shop. Har du brug for at vide hvilken dyne du skal vælge, så kan du læse meget mere i vores dyneguide lige her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cocoon naturlatex madras – barnevognsmadras 36 x 96 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top