Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

24Bottles Clima drikkedunk i rustfrit stål – Total Orange (Stone Finish) – 500 ml.

24Bottles

Clima drikkedunk i rustfrit stål fra 24Bottles

Farve: Total Orange (Stone Finish)

Rummer 500 ml.

Holder dine drikkevarer kolde i 24 timer og varme i 12 timer.

Co2 neutral drikkedunk – læs meget mere herunder.

kr. 325,00

Lagerstatus: Kun 2 tilbage på lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

Clima drikkedunk fra 24Bottles

Termo drikkedunk i rustfrit stål fra 24Bottles.

Denne udgave er i farven TOTAL ORANGE (Stone Finish)

Drikkedunken kan rumme 0,5 liter og er i to-lags rustfrit stål med isolerende effekt.

En drikkedunk fra 24Bottles vil spare dig for et væld af plastikflasker. Og samtidigt vil den holde dine drikkevarer kolde i 24 timer eller varme i 12 timer.

Drikkedunken kondenserer ikke udenpå og vil derfor også sagtens kunne lægges i tasken, uden at den ligger og bliver våd.

Materialer og funktion

Med en Clima drikkedunk i rustfrit stål fra 24Bottles undgår du helt og aldeles plast. Låget på drikkedunken er nemlig også i rustfrit stål – kun tilføjet en lille ring i fødevaregodkendt silikone, der sørger for at holde drikkedunken tæt.

Dine drikkevarer vil dermed ikke komme i kontakt med andet end rustfrit stål, som er et af de absolut reneste materialer til både dine varme og kolde drikkevarer.

Rustfrit stål afgiver ikke smag til dine drikkevarer og tager heller ikke imod smag fra de drikkevarer der har været i den.

Drikkedunken fra 24 Bottles er Co2 neutral.

24Bottles sørger nemlig for at kompensere for det Co2 der er brugt i forbindelse med produktionen af drikkeflasken, med at plante træer der modsat opsuger Co2. Træerne plantes pt. i Italien, Mexico og Nepal.

Drikkedunken har skruelåg og en forholdsvis bred åbning, som gør det nemt at putte isterninger, frossen frugt og andet i drikkeflasken.

Drikkedunken måler 20,5 cm. i højden og 7,3 cm. i diameter. Den vejer 274 gr.

Flaskerne og kopperne fra 24Bottles med de mange farverige mønstre kan godt få almindelig slitage eller patina over tid, efter fx. at have ligget i tasken. Det anfægter dog ikke kvaliteten overhovedet, heller ikke hvis det er deciderede buler.

Hvis du ønsker, at der ikke kommer ridser i lakeringen, kan vi anbefale at finde en farve, du kan lide af dem, der har Stone (som denne), Steel eller Hammertone Finish. De bliver nemlig ikke ridsede.

Vedligehold af din 24Bottles Clima drikkedunk

Drikkedunken bør rengøres i hånden efter hvert brug.

Brug evt. denne flaskerenser sammen med varmt vand. Det er især vigtigt at rengøre din 24Bottles drikkedunk efter hver brug, hvis du har brugt den til andet end vand.

Brug et mildt opvaskemiddel også. Vi anbefaler denne udgave med probiotiske bakterier fra danske Byoms

Stil din flaske til tørring efterfølgende. Lad først flasken stå med hovedet nedad og uden låget. Derefter kan du vende flasken om så det sidste fugt kan tørre op.

Se vores kæmpe udvalg fra 24Bottles lige her

Brand

24Bottles

24Bottles er et Italiensk design-brand med en bæredygtig vision

24Bottles startede i 2013 med ønsket om at gøre noget ved verdens store mængder plastikflasker. Og det gør de ved at tilbyde et produkt der bare holder. 24Bottles laver nemlig drikkedunke i rustfrit stål i de smukkeste designs. Drikkedunkene er letvægts drikkedunke, der er lette at have med på farten. 24Bottles har gjort deres drikkedunke Co2 neutrale ved at plante træer i store skovområder i Italien, Mexico og Nepal. Alt det Co2 der forbruges i produktionnen af en drikkedunk i rustfrit stål, kompenserere 24Bottles altså for, ved at plante træer der kan opsuge C02´en. Hver en lille del af produktionen af flaskerne er blevet målt og træer er blevet plantet, så regnestykket går op. 24Bottles findes i Clima udgaven, der kan holde dine drikkevarer kolde i 24 timer og varme i 12 timer. Clima drikkedunken findes i 3 størrelser. Og så findes 24 Bottles også i en ekstra letvægtsudgave i 3 størrelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “24Bottles Clima drikkedunk i rustfrit stål – Total Orange (Stone Finish) – 500 ml.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil inden kl. 13 i hverdage og vi sender samme dag.

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top