Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Probiotisk rengøring
– fjern dårlige bakterier med gode

Hvad er probiotika? Altså probiotiske bakterier …

Probiotika er en række levende mikroorganismer, nærmere betegnet mælkesyrebakterier, der har sundhedsfremmende egenskaber. De findes naturligt i fermenterede mad- og drikkevarer. F.eks. i sauerkraut og kombucha. 

Probiotika er efterhånden blevet ret udbredt som kosttilskud, da det er voldsomt god for vores tarmsystem. Probiotiske bakterier bekæmper dårlige bakterier og giver et bedre immunforsvar.

Probiotiske bakterier findes helt naturligt inde i din krop og udenpå din krop. Men det er forskelligt hvor mange sunde bakterier vi hver især har.

Penicillin, sprit og for meget rengøring og håndvask slår mange af de sunde probiotiske bakterier ihjel. Derfor giver det mening at tilføje sunde bakterier – både indvendigt og udvendigt.

Overalt i dit hjem findes der dårlige bakterier og bakterier der skaber dårlig lugt. Normalt forsøger vi at slå de dårlige bakterier ihjel med skrappe desinficerende rengøringsmidler. Men med rengøring med probiotiske bakterier spreder du i stedet de gode bakterier rundt i dit hjem. De æder sig store i de dårlige bakterier og overtager pladsen. 

Byoms rengøring

Når du gør rent med rengøringsmidler der indeholder probiotika, spreder du de gode bakterier rundt på overfladerne i stedet for at slå de dårlige bakterier ihjel.

De gode bakterier elsker skidt og snavs og kæmper mod de dårlige bakterier. Kampen varer i op til 8 dage og holder dit hjems bakteriebalance ved lige i den periode.

Bakterierne kan du sprede på forskellige måder når du gør rent.

Du kan med fordel bruge Byoms gulvvask og på den måde sprede probiotiske bakterier rundt omkring på dine gulve. Det er især godt hvis du har små børn, der ofte bevæger sig meget rundt nede på gulvet. 

Du kan også bruge Byoms Badeværelsesspray til rengøring af dit badeværelse. Badeværelsesspray’en indeholder også citronsyre til afhjælpning af kalk. Brug gerne badeværelsessprayen til mange af de steder der ofte kan sidde bakterier. Hele toilettet, armaturer, håndtaget til badeværelset osv.

Lad badeværelsesspray’en virke i 2-5 minutter inden du tørrer af igen.

Du kan også bruge Byoms universal rengøringsmiddel til alle andre flader i dit hjem. Vi bruger den meget til køkkenet og også til rengøring af bilen og mobiltelefoner (der kan være rene bakteriebomber).

Opvaskemiddel med probiotika er genialt til at sprede de gode bakterier rundt i køkkenzonen. For bakterierne sætter sig også i børster, svampe, klude, i afløbet og på bordpladen og gør godt der.

Vi bruger også byoms opvaskemiddel med stor succes som brillerens. Det fjerner nemlig fedt samtidigt med at sprede gode probiotiske bakterier på dine briller – som jo skal op i dit ansigt.

Endeligt kan du også bruge Byoms lugtfjerner til alle de steder, der ikke som sådan kan gøres rent. Eksempelvis din sofa, sofapuder, topmadrassen på sengen, lænestole, tæpper og meget meget mere.

Indkøbskurv
Scroll to Top