Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

ZAO – økologisk makeup

ZAO er et fransk økologisk makeup mærke som er helt unikt.
For ZAO tager et kæmpe hensyn til din sundhed når du bruger makeup, ved at bruge udelukkende naturlige og helt økologiske ingredienser.

Men ZAO tager også et kæmpe hensyn til miljøet. Det gør de ved at tilbyde refill versioner af hvert enkelt produkt. På den måde behøver du ikke at købe en helt ny emballage hver gang.

Emballagen på ZAO produkterne er helt særlig. Her er naturen nemlig kommet med. For emballagen er lavet af bæredygtig bambus.
Bambus er et enormt bæredygtigt materiale, som vokser rigtig hurtigt – uden brug af en masse vand og pesticider. Og så er det smukt at se på og helt plastfrit.

ZAO – lige så effektivt som konventionel makeup

Når du køber økologisk ZAO makeup går du ikke på kompromis med kvaliteten. For makeup´en kan bestemt måle sig med de bedste konventionelle mærker.

Her tages der bare et kæmpe hensyn til miljøet og din sundhed.

ZAO makeup bruger udelukkende naturlige og økologiske ingredienser

For ZAO har det altid været naturen der har været i højsædet, i udviklingen af produkter. Altså er det 100% naturlige ingredienser du køber – og ingen petrokemi og syntetiske konserveringsmidler.

Makeup´en er altså baseret på planteekstrakter, vegetabilske olier og mineralske pigmenter, der er sunde for din hud.

Derudover er alle produkter certificeret økologiske af Ecocert. Råvarerne er altså økologiske og uden pesticider, hvilket skåner både din hud, vandmiljøet og biodiversiteten her i verden.

Viser 1–72 af 159 resultater

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top