Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Calmlish – stilfulde og naturlige facial tools

Calmlish er sammensat af ordene “calm” og “stylish”. Det er et dansk skønhedsbrand skabt af to kvinder som er uddannede henholdsvis kosmetolog og hudterapeut. Deres mission med Calmlish beauty tools er at være med til at skabe en mere ærlig og kærlig skønhedsbranche, hvor kvinder lærer at anvende mere selvkærlige ritualer, der har en positiv virkning på både hud, krop og sind.

I en verden med alt for meget stress, er det omdrejningspunktet med Calmlishs produkter at opnå ro i en ellers larmende og alt for hurtig hverdag.

De stilfulde og smukke hudplejeredskaber fra Calmlish er en god hjælp til at opnå de rolige og afstressende øjeblikke. De er udviklet af naturlige krystaller som har hver deres egenskaber og hver deres unikke påvirkning på hud og krop.

Derfor er det fx ikke ligegyldigt om du vælger en skin roller af rosakvarts eller sodalit. Læs om de forskellige egenskaber under hvert produkt her på siden. Vi får løbende flere varianter af de forskellige beauty tools – både glow rollers og gua sha redskaber.

Gua Sha

Gua Sha [udtales ”gwa sja”] er et traditionelt, kinesisk healingsredskab. I Kina er det blevet anvendt i mange tusinde år.

Gua betyder ”at skrabe”, og Sha betyder ”røde pletter/rødmen”. Det betyder at man skraber gentagne gange på sin oliesmurte hud – med en sten – for at fjerne stagneret energi,  “affaldsstoffer”, ophobet lymfevæske, spændinger og smerter.

Gua Sha er en populær, naturlig ansigtsbehandling som er meget udbredt i Asien, og tendensen er hastigt på vej til resten af verden. Det er forståeligt, for Gua Sha ansigtsmassage forbedrer blodcirkulationen, giver fornyet glød i huden, reducerer rynker, gør porerne mindre, genskaber ansigtets elasticitet, fremmer hudens smidighed og mindsker mørke render og poser under øjnene – what’s not to like?

Glow Roller

En glow roller er en naturlig skin roller skabt til at give ekstra glød og liv til huden på ganske få minutter. Den er helt enkel at bruge, fx til at vække huden om morgenen på en blid og kærlig måde. Den sætter bl.a. gang i blodcirkulationen og fjerner væskeophobninger.

Zero waste

Værd at bemærke er, at Calmlish også har et stort fokus på zero waste, hvilket i deres produktion betyder, at intet går til spilde og ødelagte tools upcycles og genbruges. Æskerne til de forskellige hudpleje tools produceres i England som ligeledes agerer efter zero waste- og genbrugsprincipperne.

Gå på opdagelse i alle vores Calmlish beauty tools herunder – Calm is the new stylish!

Viser et enkelt resultat

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top