Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

RAPS RAPS – sunde lys af rapsvoks i stedet for stearin

Vi er helt vildt glade for at have fundet RAPS RAPS som leverandør af et langt mere sunheds- og miljøvenligt alternativ til stearinlys. Nemlig rapslys.

RAPS RAPS er en ung dansk virksomhed fra København med en bæredygtig profil.

Du skal ikke meget længere ud end lige bag din egen hæk og Danmarks grænser for at hilse på lige præcis den natur som lysene fra RAPS RAPS er lavet af.

Raps Raps lysene er nemlig lavet af 100% rapsvoks, der stammer fra rapsplanterne på de sommergule marker, du hver sommer ser lyse op i Danmark og Europa.

Det betyder, at lysene kommer fra en eksisterende produktion, der ikke tager areal fra regnskoven, og produktet høstes ganske tæt på hvor lysene tændes. Dét er virkelig bæredygtigt.

Rapsvoks er desuden en vegetabilsk voks, og indeholder derfor ikke samme problematiske partikler som traditionelle stearinlys, som vi desværre går og indånder indendørs, når vi hygger i de mørke måneder. Og i Norden elsker vi altså at hygge indendørs i stearinlysets skær – faktisk så meget at vi i Danmark har verdensrekorden.

Vidste du?

Vidste du, at de lys vi tænder oftest – altså stearin- og paraffinlys – stammer fra olieindustrien? Og olie er jo som bekendt en ikke-vedvarende ressource. Ofte indeholder lysene også animalier.

Og blandet andet af disse grunde, elsker vi altså bare RAPSLYS – lys af rapsvoks. Rapsvoksen fra RAPS RAPS’ lys er nemlig:

  • GMO- og regnskovsfri
  • Ikke forbundet med problemer med overdyrkning
  • Bionedbrydelig
  • Ikke testet på dyr
  • 100% plantebaseret
  • Dyrket og produceret i Danmark og Europa.

Viser alle 2 resultater

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top