Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Efterårshygge

Bladhygge for hele familien

Her kan du se et par hyggelige aktiviteter for hele familien i efteråret. Det kræver ikke meget andet end en indsamlet bunke efterårspynt i form af blade, grene og kastanjer. Og så noget lim, lidt maling og papir. 

Der er en lille video af hvordan du kommer i gang og så kan du se det færdige resultat.

Vi har brugt Ökonorms fingermaling og universallim til disse to hyggelige projekter med blade og kastanjer.

Se produkterne nederst på siden.

Og hele vores krea-udvalg finder du her

Dekorér dine egne lys

Der findes mange flotte lys op til jul, men de hjemmelavede kan noget helt særligt. Både i form af al den hygge, der er ved at dekorere dem og ved glæden at give noget helt personligt til f.eks. sine bedsteforældre. 

Normalt kan vandfarve ikke fæstne på glatte overflader som f.eks. lys, men der er et lille trick, som gør det muligt – man skal blot tilsætte sæbe til malingen, så binder det.

Og når det så er tørt, så kan lyset gives videre som gave eller pynte derhjemme. På den måde kan I lave jeres egne advents- eller kalenderlys eller bare dekorere lysene, der som regel er flere af i de mørke måneder.

Her har vi brugt vandfarver fra Ökonorm og pensler fra Natural Earth Paint – de er egentlig til ansigtsmaling, men kan sagtens bruges til andet jo. Sæben er opvaskesæben fra Lundegaardens og sæbeskålen fra Foekje Fleur.

Lysene er fra Raps Raps, men vi har også mange andre lys i shoppen. De er alle naturlige alternativer til stearinlys – lavet af bivoks, soya eller raps.

Hele vores udvalg af lys finder du her

Du kan se nogle af produkterne nederst på siden. Der er også færdiglavede advents- og kalenderlys, hvis du er mere til det. Og ikke mindst et helt kit til at lave jeres helt egne lys af bivoks.

Der kommer flere idéer til krea-projekter til efteråret på vores Instagram og Facebook i løbet af efterårsferien.

Indkøbskurv
Scroll to Top