Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Det aller første indlæg …

Det aller første indlæg …

Yes. Det er mig. 

Jeg smiler, for jeg er glad. 

Jeg har, sammen med min søde kæreste, knoklet for at få hele dette univers op at stå. Og jeg er stolt over, at det kunne lade sig gøre – ved siden af fuldtidsjob, 2 skønne børn, vasketøj, madlavning osv. Men det kan det. For man kan jo egentlig lige hvad man vil. 

Og det her, det handler om alt det, som jeg holder af – altså ud over alle de dejlige mennesker i mit liv, weissbier, hvidvin og skiferier. 

Jeg er nemlig ret så nørdet, når det handler om økologisk, kemifri og bæredygtig livsstil. Jeg går helt enormt meget op i, at finde de mest naturlige alternativer til alt det vi forbruger, indtager og rører ved hver eneste dag. Og så går jeg også rigtig meget op i at købe kvalitet frem for kvantitet, god mad frem for billig mad, genbrug frem for nyt og meget meget mere. 

Jeg vil lette mit hjerte og dele ud af min viden her. For jeg har opbygget skræmmende meget viden om kemifri og bæredygtig livsstil de sidste 5 år. Nørdet på nettet, begravet mig i bøger og udvidet min horisont med dygtige og kloge mennesker. Alt sammen egentlig kun for min egen skyld, og født af en kæmpe omsorg for mine børn.

Men nogle gange føles det bare bedre, at dele gode ting med andre. Så det er det jeg vil med Økofamilien – både bloggen og shoppen. Dele ud af min viden, og samtidig vise nogle af de fantastiske økologiske, naturlige og bæredygtige produkter, der heldigvis eksisterer i dag. 

Jeg glæder mig. Og jeg håber, at du vil følge med på rejsen. 

 

Tip

Følg med på Facebook eller Instagram, hvor jeg løbende lægger små tips og produkter til en bæredygtig hverdag op til inspiration.

Indkøbskurv
Scroll to Top