Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering ved køb inden kl. 13
Dag til dag levering ved køb inden kl. 13
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Black Friday hos Økofamilien

Gør Black Friday grønnere

Black Friday er på mange måder ikke rigtig vores kop te. For vi er ret sikre på at der bliver solgt alt for meget af det min mormor ville kalde ‘skrammel’ den dag. Og det er jo det vi kæmper imod.
Det gør vi faktisk hver eneste dag – kæmper mod skrammel.

Økofamilien er nemlig sat i verden for at udbrede kendskabet til grønnere og mere klimavenlige produkter, der gør en forskel for mennesker og miljø. Det kæmper vi for hver eneste dag. Mange af vores produkter holder i rigtig mange år og erstatter varer i engangsversion.

Men vores produkter er også dyrere end engangsudgaven eller den konventionelle version og derfor er de endnu ikke for alle. Derfor er Black Friday en mulighed for os for at gøre en forskel og sørge for, at de varer der købes på Black Friday, er varer der er produceret med hensyn til både mennesker og miljø – nu og i fremtiden.

For der findes rigtig mange hjem, hvor en genanvendelig kaffekapsel, en madkasse der holder evigt eller genanvendeligt bagepapir virkelig vil kunne gøre en forskel. Måske det er hjemme hos dig eller en du kender?

Derfor er vi selvfølgelig med på Black Friday –  med tilbud på alle vores grønne produkter.

På grøn Black Friday får du 20% rabat på alle varer i shoppen

Og måske vores Black Friday betyder, at der ligger endnu flere bæredygtige gaver under juletræerne i år? Det håber vi.

Det eneste vi beder om, er at du shopper med omtanke. Køb det du har brug for eller allerede havde på din ønskeliste, køb produkter der kan bruges igen og igen, køb grønne gaver og køb økologisk for din og for miljøets skyld.

Scroll til toppen