Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Bæredygtig forretning – fordi det gør en forskel

Bæredygtig forretning – fordi det gør en forskel

Som du måske allerede har gættet, så er økologi og bæredygtighed emner, som står mit hjerte meget nært. Alle de leverandører, som vi har udvalgt til Økofamilien, er valgt fordi de også prioriterer lige præcis økologi og/eller bæredygtighed. Og de er valgt, fordi de kan garantere, at produkterne er behandlet ordentligt –  lige fra de får, der har leveret uld til vores uldprodukter og til de bivoksfarver, som skal bruges og måske puttes i munden af meget små børn. 

Men en helt almindelig webshop er bestemt ikke bæredygtig. Vores er så meget, som den kan blive. Og vi arbejder hele tiden med den og finpudser alle de processer, som der er en del af det at drive en forretning. 

Vi er, som du måske nok også har bemærket, ikke fan af plastik, så det materiale er ikke eksisterende i vores forsendelsesemballage. For emballage fylder naturligvis en hel del når man, som os, skal sende en hel masse skønne varer ud til vores gode kunder. Og der er heldigvis alternativer til de mange plastikposer til forsendelse. Vi bruger nemlig bionedbrydeligt og genanvendeligt pap og papir, papirtape, der kan genbruges sammen med papkassen og så bruger vi pakkefyld, der er lavet af majs. Pakkefyldet kan i princippet spises. Det er dog ikke håndteret som en fødevare, så jeg vil ikke anbefale dig at gøre det, men du kan putte dem med i kompostbunken, for det er 100% bionedbrydeligt og uden nogen som helst form for plastik og kemikalier.

Men der er også andre ting, som vi kan gøre, for at få så meget ud af de ressourcer vi har. Vi genbruger al den emballage, som vi kan og så sørger vi for at pakke med så lidt emballage, som det er muligt og forsvarligt.

Vi sender din ordrebekræftelse elektronisk – dvs. den ligger ikke i din pakke. Det sparer miljøet for ekstra unødigt papir og så ved du også altid hvor du har den.
Vi putter ingen visitkort, reklamer eller andet unødigt fyld i din pakke og vi prioriterer, at kommunikere og reklamere digitalt, så meget som det overhovedet er muligt.

Og så kommer vi med en hel masse tips til dig, om hvordan du kan få lidt mere ud af de varer, som du køber. Både rundt omkring på sitet – og her på bloggen.

For der er så meget man kan gøre. Og vi kan alle gøre en stor eller lille forskel. 

Indkøbskurv
Scroll to Top