Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Silkedyne – baby – 70 x 100 cm.

Cocoon Company

Silkedyne fra Cocoon Company

Temperaturregulerende og allergivenlig

Denne silkedyne er til baby

Den måler 70 x 100 cm.

Få hjælp til at vælge dyne i vores store dyneguide

kr. 1.099,00

Silkedyne fra Cocoon Company

En silkedyne er en allergivenlig og temperaturregulerende dyne.

Silkefiberen har en hul struktur, hvilket gør det muligt at transportere fugten væk fra din krop. Det giver dynen en fantastisk åndbarhed og giver dig et tørt og behageligt sovemiljø.

Og da husstøvmider og skimmelsvamp ikke trives i tørre miljøer, så anbefales silkedyner derfor ofte til allergikere.

En silkedyne er en tynd dyne. Den virker umiddelbart mere som en sommerdyne, men du kan sagtens bruge den hele året rundt. Dens temperaturregulerende egenskaber vil nemlig sørge for at din krop altid har den rigtige temperatur.

Denne silkedyne er en babydyne

Den måler 70 x 100 cm.

Cocoons silkedyne er lavet af 100% Peace Silk og 100% økologisk bomuld.

Silkedyne af Peace Silk – sådan produceres den

Ved du hvordan traditionel silke produceres?

Det var utroligt overraskende for os, men ikke desto mindre sandt.

Silke er lavet af silkelarvens puppe. Normalt vil silkelarven forpuppe sig og forvandle sig til en silkesommerfugl i løbet af to uger. Men så langt kommer silkelarver sjældent i traditionel silkeproduktion. De koges nemlig levende for at bevare puppen hel, så silkefiberen bliver så lang som muligt. Og det er en ubarmhjertig proces.

Cocoons silkedyner af Peace Silk gør dog op med denne inhumane produktionsmetode, så silkelarven kan fortsætte sin udvikling og ende som sommerfugl.

Ved produktionen af Peace Silk give larverne først og fremmest ingen væksthormoner, men fodres udelukkende med økologiske morbærblade. De bliver derfor ikke nær så store som konventionelle silkelarver- og pupper.

Når silkelarverne har forpuppet sig, skæres puppen forsigtigt åben og silkelarven får lov til at udvikle sig færdigt iblandt morbærblade.

Når silkelarven til sidst udklækkes som sommerfugt, vil den bevæge sig ud for at finde sig en mage i den fri natur igen.

Ved køb af en Peace Silk dyne har du faktisk skånet ca. 6.500 silkesommerfugle fra at lade livet.

Vedligehold af din silkedyne

Silkedynen kan ikke vaskes i vaskemaskine.

Har der været et uheld som kræver vask, så vil vi anbefale dig at rengøre den ved at skylle den under bruseren, i badekaret eller sende den til rens.

Til løbende vedligehold vil vi anbefale denne lugtfjerner med probiotiske bakterier. Den fjerner lugt og evt. bakterier der befinder sig uden på dynen.

Husstøvmider og skimmel kan ikke leve i silken, så den del af vedligeholdelsen er du fri for.

Silkedynen er produceret i Indien under ordentlige forhold for både mennesker, miljø og larverne.

Emballagen er blot et bånd i Økologisk bomuld, der er bundet omkring dynen.

Se hele udvalget fra Cocoon lige her og få hjælp til at vælge dyne i vores store dyneguide

Brand

Cocoon Company

Cocoon Company – dansk virksomhed med hjertet på rette sted

Slip for kemisk konstruerede sengeprodukter med vores udvalg fra Cocoon Company

Cocoon Company er en dansk virksomhed, der blev oprettet med et ønske om at lave naturlige alternativer til kemisk konstruerede sengeprodukter. I et sovemiljø er det enormt vigtigt, at vi kan restituere i naturlige, økologiske, allergivenlige produkter, der er designet med henblik på at give dig et sundere miljø og en bedre nattesøvn. Det har Cocoon Company haft som vision for deres produkter lige fra starten.  Derfor har de valgt Kapok fibren som udgangspunkt for deres produktion. Kapok er en 100% naturlig og økologisk fiber, der vokser vildt i tropiske regnskove. Kapok er dog ikke kun et bæredygtigt, naturligt og økologisk produkt. Det er samtidig et helt ideelt produkt til netop sengeprodukter, fordi det har en naturlig egenskab til at isolere, temperaturregulere og transportere fugt væk fra kroppen mens du sover. Det er egenskaber, der er utroligt værdifulde i et sovemiljø, og som gør Cocoon Companys produkter til det ideelle alternativ til kemisk konstruerede sengeprodukter. I deres serie finder du alt fra madrasser af naturlatex og kapok madrasser, basisvarer til grønnere tøjvask, silkedyner, majsdyner, rullemadrasser og meget mere. Hos Økofamilien udvælger vi nøje vores produkter til dig der ønsker at tage bæredygtige beslutninger uden at gå på kompromis med bekvemmelighed, sikkerhed og kvalitet. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores brede udvalg fra Cocoon Company. Alle deres produkter kommer både i baby, junior og voksenstørrelser og produktionen inkluderer også ekstraudstyr som sengerande til babysenge, ammepuder, barnevognspuder og tilbehør til grønnere vask. Hvis du ønsker at lære mere om Cocoon Company og deres produkter, må du endelig kontakte os, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at tage et godt valg. Ellers kan du naturligvis altid finde dine foretrukne produkter fra Cocoon Company til en konkurrencedygtig pris her på Økofamiliens shop. Har du brug for at vide hvilken dyne du skal vælge, så kan du læse meget mere i vores dyneguide lige her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silkedyne – baby – 70 x 100 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top