Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Kapok madras til voksne – 180 x 200 cm.

Cocoon Company

Økologisk kapok madras til voksenseng

Måler 180 x 200 cm.

Vær opmærksom på at kapok madrassen sendes med Danske Fragtmænd.

kr. 6.699,00

Lagerstatus: Bestillingsvare. Afsendes indenfor 2-6 hverdage.

Kapok madras fra Cocoon Company

Helt unik og økologisk kapok madras til voksenseng.

Kapok er det diamentralt modsatte af koldskum. Naturlig, temperaturregulerende og fugttransporterende. Egenskaber, der virkelig betyder noget i et sovemiljø.

Kapok er et naturprodukt. Det kaldes også silke-bomuld pga. dens blødhed og lethed. Kapokfiberen indeholder 80% luft, hvilket giver den de unikke og åndbare egenskaber.

En kapok madras er fast. Det anbefaler man til babyer og små børn, men det er bestemt også godt for kroppen hos voksne.

Kapok madrasser er et allergivenligt produkt, da fiberen indeholder et naturligt antibakterielt stof, som husstøvmider ikke kan leve i.

Kapok madrasser er fri for formaldehyld, flammehæmmere og flourstoffer, som de fleste andre madrasser desværre ofte indeholder. Og da madrassen ikke kan vaskes før brug, så er et økologisk alternativ virkelig meget værd.

En kapok madras er forholdsvis hård. Ønsker du derfor at bløde den lidt op, kan du med stor fordel tilkøbe en rullemadras i økologisk kapok og lægge ovenpå.

Denne madras måler 180 x 200 x 10 cm. Kapokmadrassen er håndfyldt med ubehandlet økologisk kapok, betrukket med et vår af 100% økologisk certificeret bomuld.
Da den er håndfyldt kan der forekomme lidt variation i målene.

Denne madras er en bestillingsvare, så forvent en lidt længere leveringstid end normalt. Bemærk, at madrassen sendes med Danske Fragtmænd og derfor pålægges et fragtgebyr på 125 kr.

Husk at skrive en kommentar om hvor pakken evt. kan stilles, hvis ikke du er hjemme når den bliver leveret.

Vedligehold af din kapok madras

Det er en god ide at give din kapok madras lidt luft indimellem.

Det gør du ved at stille den på højkant engang imellem.

Madrassen er håndstoppet med løs naturfiber, og derfor skal madrassen vedligeholdes en gang imellem efter behov, hvor man sætter madrassen på højkant og masserer/trykker fiberen fra kanten og ind mod midten, hvor madrassen er mest belastet under brug. Ellers kan madrassen danne en hulning hvor kapokfiberen er trykket mest.

Har du en seng med pladebund uden luftgennemstrømning skal du være særlig opmærksom på at få luftet din madras.

For pladebunden vil ikke kunne transportere fugt og varme væk fra madrassen og det kan i værste tilfælde resultere i svampesporer i bunden af din madras.

Brand

Cocoon Company

Cocoon Company – dansk virksomhed med hjertet på rette sted

Slip for kemisk konstruerede sengeprodukter med vores udvalg fra Cocoon Company

Cocoon Company er en dansk virksomhed, der blev oprettet med et ønske om at lave naturlige alternativer til kemisk konstruerede sengeprodukter. I et sovemiljø er det enormt vigtigt, at vi kan restituere i naturlige, økologiske, allergivenlige produkter, der er designet med henblik på at give dig et sundere miljø og en bedre nattesøvn. Det har Cocoon Company haft som vision for deres produkter lige fra starten.  Derfor har de valgt Kapok fibren som udgangspunkt for deres produktion. Kapok er en 100% naturlig og økologisk fiber, der vokser vildt i tropiske regnskove. Kapok er dog ikke kun et bæredygtigt, naturligt og økologisk produkt. Det er samtidig et helt ideelt produkt til netop sengeprodukter, fordi det har en naturlig egenskab til at isolere, temperaturregulere og transportere fugt væk fra kroppen mens du sover. Det er egenskaber, der er utroligt værdifulde i et sovemiljø, og som gør Cocoon Companys produkter til det ideelle alternativ til kemisk konstruerede sengeprodukter. I deres serie finder du alt fra madrasser af naturlatex og kapok madrasser, basisvarer til grønnere tøjvask, silkedyner, majsdyner, rullemadrasser og meget mere. Hos Økofamilien udvælger vi nøje vores produkter til dig der ønsker at tage bæredygtige beslutninger uden at gå på kompromis med bekvemmelighed, sikkerhed og kvalitet. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores brede udvalg fra Cocoon Company. Alle deres produkter kommer både i baby, junior og voksenstørrelser og produktionen inkluderer også ekstraudstyr som sengerande til babysenge, ammepuder, barnevognspuder og tilbehør til grønnere vask. Hvis du ønsker at lære mere om Cocoon Company og deres produkter, må du endelig kontakte os, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at tage et godt valg. Ellers kan du naturligvis altid finde dine foretrukne produkter fra Cocoon Company til en konkurrencedygtig pris her på Økofamiliens shop. Har du brug for at vide hvilken dyne du skal vælge, så kan du læse meget mere i vores dyneguide lige her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kapok madras til voksne – 180 x 200 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil inden kl. 13 i hverdage og vi sender samme dag.

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top