Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Økologi og velvære, mens du sover

Når det kommer til dit sengemiljø, bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor giver det god mening at købe en kapok madras, som både er 100% økologisk, temperaturregulerende og allergivenlig. Bæredygtig kvalitet, som giver dig og din familie mange timers dejlig søvn og grønne drømme.

Derfor skal du vælge en kapok madras

Der er mange gode grunde til, at vælge en kapok madras. De primære årsager er, at kapok madrasser, ud over at være komfortable, også er allergivenlige og temperaturregulerende. Vi danskere sover i gennemsnittet 8 timer i døgnet. Det bliver rigtig mange timer om året. Derfor giver det god mening, at vælge en Kapok madras, som gør nattesøvnen mere behagelig ved fx. at transportere sveden væk fra kroppen, mens du sover.

En kapok madras er også yderst allergivenlig. Hverken husstøvmider eller svampe kan overleve i madrassen, som det er tilfældet ved almindelige madrasser. Kapokken udsættes derudover ikke for sprøjtemidler eller lignende. Det er et rent og økologisk produkt. Økologiske kapokmadrasser indeholder heller ikke formaldehyd, flammehæmmere eller fluorstoffer, ligesom de fleste konventionelle madrasser desværre gør. Kapok madrasser er som nævnt naturlige og 100% økologiske. En hyldest til en kemi-fri hverdag.

Viser alle 56 resultater

Kapok rullemadras – et naturligt tilvalg til sengemiljøet

En kapokrullemadras er en rigtig god investering – både for dig der allerede ejer en kapok madras, men også som top madras ovenpå almindelige madrasser. Har du en kapok madras gør kapok rullemadrassen sengen blødere. Kapok madrasser er ofte lidt hårdere end almindelige madrasser. Det skyldes at kapokken fyldes meget tæt i madrassen, eftersom kapokken godt kan flytte sig efter kroppen og falde lidt sammen med tiden. Så for at sikre at en kapok madras holder formen, fyldes den med et større indhold kapok. Ved at bruge en kapok rullemadras, blødgøres sengens overflade markant. Det er derfor en rigtig god idé, at købe din kapok madras og kapok rullemadras sammen.

Har du en almindelig madras, er en kapok rullemadras stadig en virkelig god investering. Herved får du stadig kapokkens temperaturregulerende kvaliteter ind i soveværelset.

En kapok madras er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld og med fyld af økologisk kapok – et naturfiber, der vokser vildt i de tropiske regnskove. Kapok er 100% naturligt og anbefales til allergikere, da kapokken indeholder et naturligt antibakterielt stof, som gør det umuligt for husstøvmider, at slå sig ned i kapokken.

Din helt egen kapok madras

Ligesom ved vores øvrige kapok produkter, er hver eneste kapok madras håndsyet, og fås derudover i uendeligt mange størrelser. Finder du ikke den ønskede størrelse i vores økologiske webshop, er du meget velkommen til at kontakte Økofamilien.dk. Størrelsen kan oftest tilpasses efter ønske. Har du derfor brug for en kapok madras i specialmål, må du endelig tage fat i os. Med økologisk kapok, kan det meste egentlig lade sig gøre. Leveringstiden på madrasser i specialmål ligger imellem 8-12 uger.

Økofamiliens egen erfaring med kapok madrasser og rullemadrasser

Hjemme hos Økofamilien har vi sovet på kapok madras og kapok rullemadras i et par år. Allerede før vi åbnede vores økologiske webshop, var vi begejstrede for kapokkens fantastiske kvaliteter. Et sengemiljø som er sammensat af kapok produkter, giver rolige nætter og grøn samvittighed. Det er behageligt at fugten transporteres væk fra kroppen – særligt for vores små børn.

Personligt er jeg vokset op med at sove på madrasser af koldskum. Koldskum som holder på varmen, og som derudover heller ikke har den bedste liggekomfort. Heldigvis er der sket meget på madrasfronten siden da. Det er kapok madrassen et fantastisk eksempel på.

Det eneste minus jeg umiddelbart kan komme i tanke om er, at en kapok madras ofte er lidt hårdere at sove på pga. det store indhold af kapok. Derfor vil jeg også anbefale, at man køber en kapok rullemadras til at ligge oven på den nye kapok madras, hvis man gerne vil have en blødere soveoplevelse. Hos Økofamilien har vi imidlertid også flere kunder som foretrækker en små-hård kapok madras. Når det kommer til den gode nattesøvn, er der nemlig store forskelle fra person til person. Er du og din familie i tvivl, er I derfor meget velkomne til at kontakte mig, så vi sammen kan finde den bedste løsning, tilpasset jeres individuelle behov og forventninger.

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Filtrer produkter

Farve
Størrelse
Mærker
Cocoon Company
Show more Show less
Pris
Scroll til toppen