Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Safety Razor Guide

Safety Razor Guide

Hvad er en Safety Razor?

En Safety Razor er en genanvendelig barberskraber.
Med en Safety Razor bliver du fri for dyre engangsskrabere af plast. I stedet har du en skraber for livet, som du kun skal skifte bladet på indimellem.
Safety Razoren kan bruges igen og igen og er lavet af materialer der holder de næste mange år.
Safety Razors findes i et hav af forskellige størrelser, materialer og designs, så der er helt sikkert en der passer til dig.

I denne guide vil vi forsøge at svare på de spørgsmål, der kan dukke op i forbindelse med at skifte til en Safety Razor. Der er henvisninger til trin-for-trin-guides om at skifte blade, vælge hudpleje og hvordan du bruger en Safety Razor lidt længere nede på siden.

 

Vælg den rigtige Safety Razor

En Safety Razor er for livet. Det skulle den i hvert fald gerne være.
Men pris og kvalitet hænger for det meste sammen og det er bestemt værd at investere i en Safety Razor af god kvalitet.
Vi har kun Safety Razors af top-kvalitet her på shoppen. Tyske Mühle Safety Razors og Leaf Shave.

Begge kan du læse meget mere om her.

Mühle Safety Razor
Vi har et kæmpe udvalg af Safety Razors fra tyske Mühle. Mühle har lavet Safety Razors siden 1945 og laver dem i den absolut bedste kvalitet.
Vores Mühle Safety Razors tager udgangspunkt i den klassiske DE-skraber (Double Edge skraber). Den skraber anvender nemlig de klassiske barberblade, som er skarpe på begge sider. Barberbladene er billige og nemme at skifte.

En Mühle Safety Razor skal kun føres hen over huden en enkelt gang med et skarpt blad. Du får derfor en utrolig behagelig barbering uden hudirritationer.
Mühle´s DE skrabere findes i mange størrelser og materialer. Her skal du finde den du synes er smukkest og den størrelse du tænker passer dig.
Alle Safety Razors fra Mühle ligger rigtig godt i hånden og er virkelig nemme at arbejde med. De fleste vælger en almindelig størrelse DE-skraber, men har du store hænder, kan du med fordel vælge en af de modeller med et lidt længere skæfte. F.eks. Grande modeller eller Twist.

Se alle vores Mühle Safety Razors lige her.

Leaf Shave
Leaf Shave er for os den ulitmative Safety Razor. Leaf Shave skraberen er den der minder allermest om engangsskraberen, som nok er den mange er mest vant til at bruge. Leaf Shave skraberen er en flerklingeskraber, som har bøjeligt hoved. Det bøjelige hoved gør den nem at bruge overalt på kroppen og de 3 klinger gør barberingen helt tæt.

Leaf Shave kan bruges af både mænd og kvinder og er designet til at holde hele livet.
Leaf Shave forsynes med op til 3 single-edge barberblade (som blot er halverede almindelige barberblade). Bladene er utroligt nemme at skifte.

Se alt fra Leaf Shave lige her.

Safety Razor til kvinder

Mange kvinder bruger en Safety Razor til mange forskellige områder på kroppen. F.eks. under armene, på benene og i intimzonen. Nogle af de steder kan være lidt udfordrende med en klassisk Mühle DE-skraber, fordi den er skarp i hjørnerne.
Til gengæld har Mühle løst den udfordring med deres smarte Companion model. Den skjuler nemlig hjørnerne på bladet, så de ikke kan komme i vejen.
Se Companion modellen lige her.

Men du kan bestemt også vælge Leaf Shave til kropsbarbering. Det bøjelige razor-hoved hjælper nemlig barberingen godt på vej, så du kan komme rundt der hvor det ellers kan være svært. Se Leaf Shave razors lige her.

Klik på emnerne nedenfor for at læse mere

Barbering uden hormonforstyrrende stoffer

Vidste du, at der på mange engangsskrabere sidder en lubrastip, som skal gøre barberingen lettere og pleje huden? 
Du kender måske følelsen efter barbering. Skraberen har efterladt sig noget blødt på huden. 

Lubrastippen kan dog indeholde stoffet BHT, der har vist sig at være hormonforstyrrende. 

Så når du vælger en Safety Razor, så styrer du helt automatisk også udenom potentielle hormonforstyrrende stoffer. Det betyder meget for mig i hvert fald. 

Vil du vide lidt mere omkring kemien i engangsskrabere, så ligger den en åben omend ældre test fra Forbrugerrådet Tænk Kemi lige her.

 

Indkøbskurv
Scroll to Top