Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Mia Lindbirk Handmade – unika keramik

Mia Lindbirk Handmade er en shop der er opstået på baggrund af en stor passion for det grafiske og en lyst til at formgive og skabe.

Indehaveren hedder Mia Lindbirk, og hun kreerer selv al sin fantastiske keramik.

Det skæve, rå, organiske og naturlige design er intet mindre end fantastisk dekorativt og giver et hyggeligt og varmt udtryk i indretningen.

Alle keramikprodukterne er unika. De skabes ud fra samme form og stil, men hver især har de helt deres eget udtryk og farverne kan derfor variere.

Vi elsker, at man med Mias stentøj kan få sit helt eget, som ikke er masseproduceret på et samlebånd på en fabrik. Men som er skabt lige her i Danmark af passionerede hænder.

Og vi elsker, at man med produkter i stentøj slet ikke behøver bekymrer sig om kedelig kemi og overflødig plast.

Unikke keramik sæbeskåle

Vi har håndplukket dette udvalg af helt utroligt smukke og unikke sæbeskåle i keramik. Nogle matte, nogle blanke. Alle kan komme i opvaskemaskinen.

Men ser du en sæbeskål, du bare må eje, skal du nok være hurtig, for nogle af varianterne har vi kun i ganske få eksemplarer, og vi ved aldrig helt hvad vi får hjem, når vi bestiller.

Med keramik sæbeskål fra Mia Lindbirk Handmade går du ikke galt i byen. Den eneste negative ting, vi kan sige om disse keramik sæbeskåle er, at det er HELT utroligt svært at vælge hvilken én det skal være.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top