Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage
30%

Sugerør i glas – 6 mm. – kort model – lige

ecostrawz

Kort sugerør i glas – 6 mm.

Dette er  en lige model – uden knæk. 

Super velegnet til børn eller til små korte drinks:-)

Prisen er pr. stk. 

DKK 16,10

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig.

Sugerør i glas er et holdbart og bæredygtigt alternativ til de klassiske plastiksugerør. De kan bruges igen og igen. 

Med et sugerør i glas styrer du udenom kedelig kemi, som kan afgives til dine drikkevarer via sugerør i plastik. Det er et rent og 100% kemifrit alternativ, som kan bruges til både kolde og varme drikke. Sugerørerne er nemlig lavet af borosilikatglas, der kan klare store temperaturforskelle. Glas afgiver ikke smag til dine drikkevarer, ligesom det heller ikke optager smag for det du drikker. 
Og så er det i øvrigt et super bæredygtigt og miljøvenligt alternativ til de mange plastiksugerør der forbruges hver dag. Faktisk forbruges der i omegnen af 1 milliard plastiksugerør hver dag på verdensplan. Det er virkelig mange – og det er en let og lille forskel at gøre i hverdagen. Og så er et sugerør i glas i øvrigt også et super flot og eksklusivt alternativt til plastik. 

Dette sugerør har en diameter på 6 mm., hvilket svarer til et “almindeligt” sugerør. Det er uden knæk.
Sugerøret er kort og egner sig derfor super godt til børn, som måske drikker af lidt mindre glas. Længden på sugerører er 145 mm. 

Alle vores sugerør sælges enkeltvis. Primært fordi vi har et stort ønske om at undgå unødvendig emballage. Og lige i dette tilfælde – så synes vi, at emballage er helt unødvendig. Så sugerørerne er kun pakket i en lille papirspose, som skal sikre, at de ikke får ridser under transporten. Og alt dette gør heldigvis også sugerørerne en del billigere for mig –  og selvfølgelig også for dig. 

Vedligehold af sugerør i glas
Afhængigt af hvad du har brugt sugerørerne til, kan de blot skylles under en rindende hane. De kan også sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen – hvis altså du har en bestikkurv i bunden til at stille dem i. 
Hvis du ønsker at vaske sugerørerne i hånden kan du med fordel tilkøbe en sugerørsbørste, der kan rengøre sugerørerne indvendigt. 

Glas er super praktisk når det handler om rengøring, for her kan du se om der sidder skidt indeni. 
 

Brand

ecostrawz

ecostraws er en engelsk leverandør af sugerør i bæredygtige materialer. ecostrawz kæmper mod forbruget af ca. 1 milliard plastiksugerør hverdag på verdensplan. Plastiksugerør kan nemt erstattes af sugerør i bæredygtige materialer. Vi fører et bredt udvalg af ecostrawz i både glas og rustfrit stål. Sugerørerne i glas og rustfrit stål fås i flere forskellige længder, med og uden knæk og i forskellige tykkelser, afhængigt af hvad de skal bruges til. Og så er der livstidsgaranti på sugerørerne i rustfrit stål. Et sugerør i bambus, glas og rustfrit stål er ikke kun et super godt og bæredygtigt valg. Det er også et pænt og super lækkert alternativ til plastik. Alle vores genanvendelige sugerør fra ecostrawz kommer til os emballagefrie - kun pakket i en lille papirspose, for at undgå ridser. De sælges derfor enkeltvis.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sugerør i glas – 6 mm. – kort model – lige”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi har dag til dag levering ved køb inden kl. 13 på hverdage

Og vi pakker selvfølgelig kun i plastfri emballage.

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Scroll til toppen