Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Bestil en hverdag inden kl. 13 og vi sender samme dag
Bestil en hverdag inden kl. 13 og vi sender samme dag
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ
25%

Skeer i bambus – pakke med 5 stk.

Pandoo

Skeer i bambus fra tyske Pandoo

Pakke med 5 stk. bæredygtige skeer i god kvalitet.

Geniale at have med på farten eller til børnenes madpakker.

Genanvendelig og tåler opvaskemaskine.

Miljøvenlige og 100% bionedbrydelige.

kr. 74,25

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

Ske i bambus

Skeer i bambus fra tyske Pandoo.

Pakke med 5 stk.

Disse bæredygtige skeer er et fint, stærkt og bæredygtigt alternativ til engangsbestik og plastikbestik.

De er supergode at have med på farten og også super til børnenes madpakker. Og det bedste af det hele er, at du ikke behøver smide dem væk efter brug.

Skeerne er lavet af bæredygtig bambus, der vokser ekstremt hurtigt – uden at skulle bruge specielt meget vand til det.

Bambus behøver ingen gødning eller sprøjtemidler for at vokse så stærkt som det gør, hvilket netop også gør det til et super bæredygtigt materiale.

Bambus kan høstes flere gange om året og opsuger store mængder Co2 i dens levetid. Og så er det både stærkere og lettere end træ.

Bambusskeen er genanvendelig, miljøvenlig og 100% bionedbrydelig.

Vask og vedligeholdelse af din ske i bambus

Skeen tåler fint opvaskemaskine men vil falme over tid da det er et 100% naturmateriale.

Vi anbefaler imidlertid at vaske den op i hånden med lidt mildt opvaskemiddel, hvis du vil passe ekstra godt på den og have den så længe som muligt.

Skeen har desuden godt af lidt olie ind imellem. Der bruger du bare hvad du har i køkkenskufferne. Olivenolie, rapsolie eller lignende.

Brand

Pandoo

Pandoo – et bæredygtigt valg, der gør en forskel

Vi er stolte over at bringe tyske Pandoo ind i shoppen. Pandoo er en (vilje)stærk virksomhed inden for bæredygtighed og hensyntagen til naturen. Virksomheden består af et ungt team, hvor alle medarbejdere har en misundelsesværdig forbrugeradfærd. Alt hvad de ved og kan og gør, kan du nu også få gavn og glæde af. Med Pandoos bæredygtige bambus-produkter kan du nemlig være med til at tage bæredygtige beslutninger og give din stemme ind i en værden fyldt med alt for meget plastik og med overforbrug af mange af de forkerte ressourser. Hvis du også tror på, at en verdensomspændende bevægelse for en mere grøn fremtid er vejen frem, så kan du med fordel starte din grønne indkøbsrejse lige her, hvor du bl.a. finder engangsprodukter eller gode genanvendelige alternativer i bæredygtigt, hurtigtvoksende bambus. Pandoo har særligt to store mål: For det første at reducere plastaffald og for det andet at bidrage aktivt til at stoppe global skovrydning. Disse mål kan du læse lidt mere om nederst på denne side, og både du og jeg kan bakke op om deres mission, selv med få ændrede forbrugsvaner - for som de siger hos Pandoo.... "We don't need a handful of people doing zero waste perfectly. We need millions of people doing it imperfectly."

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skeer i bambus – pakke med 5 stk.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil inden kl. 13 i hverdage og vi sender samme dag.

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen