Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi afsender samme dag ved bestilling inden kl. 13 på hverdage
Vi afsender samme dag ved bestilling inden kl. 13 på hverdage
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Sæbemagnet i bambus

Lundegaardens

Sæbeholder med magnet til væggen.

Fremstillet i bæredygtig bambus der er supergod i vådrum.

Monteres med medfølgende dobbeltklæbende tape.

Kan holde sæber op til 300 g.

Mål: 3 x 5 x 7 cm.

kr. 89,00

Lagerstatus: Kun 2 tilbage på lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

Sæbeholder til væg

Slut med rengøring af sæbeskåle eller sæbesnask på bordet. Her kommer en god gammeldags sæbemagnet som vi kender den fra vi var børn – same same but different.

Holderen er nemlig fremstillet af bæredygtig og holdbar bambus, der er ikke blot er meget modstandsdygtig over for fugt, men også er et bæredygtigt materiale.

Sæbeholderen kan anvendes til alle former for fast sæbe, shampoobarer og balsambarer. Sæberne tørrer hurtigt med denne sæbeholder og forlænger levetiden på produktet.

Sæbemagneten er designet i et lækkert slank og minimalistisk udtryk, der vil klæde de fleste rum. Den kan bruges i såvel bad som køkken og bryggers

Magneten er meget stærk og kan holde sæbestykker op til 300 gram.

Holderen er supernem at montere med den medfølgende, stærke dobbeltklæbende tape.

Mål: 3 x 5 x 7 cm.

Materialer: Bæredygtig bambus og metal

Sådan opsætter du en sæbemagnet?

  • I æsken medfølger et stykke dobbelt-klæbende stærk tape. Den hvide papirdel tages af og du sætter tape puden fast på bagsiden af sæbe holderen.
  • Rens med sprit eller ligende, det punkt hvor du ønsker at opsætte din sæbeholder. Området skal være helt tørt og fri for støv.
  • Fjern det blå stykke papir fra tapepuden og tryk sæbeholderen godt fast på væggen.
  • Vær opmærksom på at sætte holderen det rigtige sted første gang, da man ikke kan tage holderen ned igen uden at ødelægge tapen.
  • Tag den medfølgende metalkapsel, denne kapsel trykkes godt fast i den våde sæbe og lad den hærde/tørre fast i sæben.
  • Nu kan du let sætte din sæbe fast på magneten, så din sæbe, shampoo eller balsam bar kan tørre frit.

NB. Klisterpuden er desværre ikke fremstillet af bionedbrydeligt materiale (endnu), Lundegaarden arbejder på at finde en miljøvenlig løsning.

NB. Denne sæbeholder er håndlavet af naturmaterialer, der kan derfor forekomme variationer i farve og udtryk. Holderen er uden logo.

Læs i øvrigt også vores guide om shampoo-barer – lige her

Brand

Lundegaardens

Lundegaardens - danske, håndlavede produkter til personlig pleje

Find økologiske shampoo barer i bedste kvalitet og af naturlige ekstrakter

Lundegaardens er en lille dansk producent af håndlavede shampoo barer og sæber til dig, der ønsker en mere bæredygtig livsstil uden at gå på kompromis med kvalitet eller bekvemmelighed. Lundegaardens producerer alle deres økologiske produkter på en lille gård på Sejerø, og de er særligt kendte for deres fantastiske shampoo bar – Hair Crystal Bar. Hos Økofamilien forhandler vi et bredt udvalg af deres skønne shampoo barer samt deres sæber og tilbehør, så alle har råd til at prioritere bæredygtighed. Mange oplever at sæbebarer er ubelejlige, fordi de efterlader sæbesnask enten på vasken, i badet eller i sæbeskåle, og derfor har Lundegaardens produceret en bæredygtig sæbeholder til væggen i bambus. Den har en magnetisk holder, der tillader dig at have sæbebarer af helt op til 300 gram hængende, og så hjælper holderen også med at forlænge levetiden på produktet. Find din næste favorit fra Lundegaardens her hos Økofamilien. Vil du vide mere om shampoo barer, kan du læse vores guide lige her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sæbemagnet i bambus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil inden kl. 13 i hverdage og vi sender samme dag.

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top