Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Bestil en hverdag inden kl. 13 og vi sender samme dag
Bestil en hverdag inden kl. 13 og vi sender samme dag
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Recycled viskestykke – 2 pak – 50×70 cm. – Lunar Rock Grey

Simply Living

Bæredygtige, vaffelvævede viskestykker fra Simply Living

2 stk. ensfarvede viskestykker.

Fantastisk absorberingsevne.

100% genanvendt bomuld.

Mål: 50 x 70 cm.

Farve: Lunar Rock Grey.

kr. 99,00

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

Bæredygtigt viskestykke fra Simply Living

Disse vaffelvævede recyclede viskestykker er lavet af de bedste genbrugs bomuldsfibre, som bliver vævet til nye produkter.

Viskestykkerne er vildt pæne og får et flot, lidt rustikt og vaflet look efter vask og tørretumbling. Looket er suppleret med et lækkert svampet "handfeel" og en virkelig god absorberingsevne.

Viskestykkerne måler 50 x 70 cm. og er i farven Lunar Rock Grey

Her får du altså 2 virkelig lækre viskestykker af genanvendt bomuld, som du kommer til at elske og som pynter på din grønne samvittighed hver eneste gang du får dem i hånden.

Sådan får du de bedste viskestykker

Recyclede viskestykker fra Simply Living har en rigtig god absorberingsevne – men læg dem lige i blød i koldt vand natten over, inden du vasker dem første gang.

Dette vil både gøre absorbtionsevnen endnu bedre og desuden medvirke til at bevare farven på viskestykkerne.

Viskestykkerne kan vaskes i maskine på 60 grader og tørretumbles på bomuldsprogram. Bomuld har heldigvis den fantastiske egenskab, at den absorberer bedre og bedre efter hvert vask og tørretumbling.

Vask ved 60 grader dræber alle bakterier, så du er sikker på, at dine viskestykker er friske og klar til brug igen. Tørretumbling åbner bomuldsfibrene igen, så de atter er klar til at absorbere og vaffelvævningen virkelig kommer til sin ret.

Om Simply Recycled

Simply Recycled er et genbrugskoncept, der forsøger at reducere vores miljømæssige fodaftryk.

Ved at kombinere de lækreste materialer med vores skandinavisk design, gør de hos Simply Living alt hvad de kan for at reducere brug af kemikalier, vand og pesticider.

Samtidig reducerer de også deres Co2 udledning så meget som muligt.

Med fokus på bæredygtighed fokuserer det dygtige team hos Simply Living derfor at lave de bedste miljøvenlige og funktionelle produkter til dig og dit hjem, så du kan fokusere på andre ting i hverdagen.

Brand

Simply Living

Simply Living – tekstiler i særklasse

Simply Living er iværksat af to kreative sjæle, der har en stærk passion for lækre tekstiler. Konceptet er baseret på det simple, men geniale koncept: Mindre er mere! Hos Simply Living ønsker de at kombinere det enkle design, de fantastiske nordlige farver og vores klassiske skandinaviske designarv med eksklusive tekstiler, der bliver til fuldendte produkter. Det er vigtigt for Simply Living at gøre en forskel i verden og for miljøet - og via deres kollektion blive en smule bedre hver eneste dag, mens de formidler deres passion for lækkert design og smagfulde produkter. Med fokus på bæredygtighed fokuserer det dygtige team hos Simply Living derfor at lave de bedste miljøvenlige og funktionelle produkter til dig og dit hjem, så du kan fokusere på andre ting i hverdagen. Vi har håndplukket et udvalg af deres bæredygtige produkter, som vi synes pynter på både samvittigheden, hjemmet og det aftryk vi sætter på kloden. Særligt er vi superbegejstrede for deres "Simply Recycled-produkter", som er fremstillet af genanvendte materialer. Shop Simply Livings helt fantastiske, smukke og bæredygtige produkter lige her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Recycled viskestykke – 2 pak – 50×70 cm. – Lunar Rock Grey”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil inden kl. 13 i hverdage og vi sender samme dag.

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen