Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Bestil en hverdag inden kl. 13 og vi sender samme dag
Bestil en hverdag inden kl. 13 og vi sender samme dag
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ
35%

Økologisk sengesæt – Light Blue – 140 x 220 cm.

Studio Feder

Økologisk luksus sengetøj fra danske Studio Feder.
GOTS certificeret, økologisk bomuld.

Klassisk og stilrent design.

Mål dyne:  140 x 220 cm.

Mål pude: 60 x 63 cm.

Farve: Light Blue

kr. 486,85

Lagerstatus: Kun 1 tilbage på lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

GOTS certificeret økologisk sengesæt i supergod kvalitet

Du går ikke galt i byen med dette lækre sengesæt i økologisk bomuld fra danske Studio Feder.

Det er ikke bare smukt i sig selv i denne naturskønne farve, det er også et supergodt, bæredygtigt og kemifrit valg til dit soveværelse og til dig selv og dine kære.

Denne variant hedder Light Blue og er simpelthen så fin i den sarte lyseblå nuance.

Dynebetrækket fås i 140 x 220 cm.

Pudebetrækket måler 60 x 63 cm.

Dynebetrækket lukkes med knapper

Et rigtig luksus sengesæt i stonewash til dig der er kvalitetsbevidst, miljøbevidst og elsker bæredygtige løsninger der bare holder år efter år.
Dette økologiske luksus sengetøj er både fremstillet og designet, så du sagtens kan lade det gå i arv til den næste generation – det giver virkelig god, bæredygtig mening.

Øko sengetøjet er naturligvis i GOTS certificeret bomuld og fremstillet med en vask, der gør stoffet dejligt blødt at røre ved og giver sengetøjet et luksuriøst, underspillet look.

Økologisk sengetøj med medfølgende stofpose

Både dyne- og pudebetræk er lavet med franske, indvendige sømme for et klassisk, stilrent udtryk og en bedre holdbarhed.

Dette økologiske sengelinned leveres i en funktionel stofpose med snørelukning i helt samme farve og materiale som sengesættet – denne økologiske stofpose kan fx bruges til opbevaring af sko, legetøj eller andre sager.

Brand

Studio Feder

Studio Feder – langtidsholdbare og GOTS certificerede tekstiler

Med et ønske om mere bæredygtighed og at komme væk fra "brug og smid væk kulturen" har designeren Sascha Feder skabt brandet STUDIO FEDER som har et skønt håndplukket udvalg af æstetiske produkter i høj kvalitet. Produkter der skal kunne holde i mange mange år og er produceret af gode kvalitetsmaterialer. Brandet er ikke bæredygtigt hele vejen igennem, hvilket også afspejler den virkelighed de fleste af os praktiserer. Men Sascha Feder understøtter den bevidste forbruger, der tager bevidste og velovervejede valg af hensyn til både miljøet, verdens ressourcer og vores kroppe og sundhed. Studio Feder fører derfor produkter af høj kvalitet og oftest i et tidsløst design, så det ikke går af mode eller slides op, kort tid efter det er taget i brug. Det giver virkelig god mening. Der er hos Studio Feder et stort fokus på produkter med bæredygtige certificeringer og bæredygtig produktion. Lad dit økologiske sengetøj og dine økologiske bomulds indkøbsnet gå i arv til næste generation. Tag her et kig på vores nøje udvalgte produkter fra Studio Feder, som er økologiske og GOTS certificerede, og som du kan have og bruge i årevis og give videre til næste generation.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk sengesæt – Light Blue – 140 x 220 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil inden kl. 13 i hverdage og vi sender samme dag.

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen