Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi afsender samme dag ved bestilling inden kl. 13 på hverdage
Vi afsender samme dag ved bestilling inden kl. 13 på hverdage
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ
30%

Økologisk junior sengetøj – Deco – 100 x 140 cm.

Studio Feder

Økologisk junior sengetøj fra danske Studio Feder.

GOTS certificeret, økologisk bomuld.

Klassisk og stilrent design.

Skjulte lynlåse i både dyne- og pudebetræk.

Mål dyne: 100 x 140 cm.

Mål pude: 40 x 45 cm.

Design: Deco

kr. 350,00

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

GOTS certificeret økologisk junior sengetøj

Forkæl junior med dette super smukke sengesæt i den lækreste økologiske bomuld fra danske Studio Feder.

Det er ikke bare smukt i sig selv i denne vintage udgave, det er også et supergodt, bæredygtigt og kemifrit valg til det dyrebarste du har.

Junior sengesættet er i designet DECO

Dynebetrækket måler 100 x 140 cm. og pudebetrækket måler 40 x 45 cm.

Et rigtig luksus sengesæt i stonewash til dig der er kvalitetsbevidst, miljøbevidst og elsker bæredygtige løsninger til dig og dine kære, der bare holder år efter år. 

Dette økologiske luksussengetøj er både fremstillet og designet, så du sagtens kan lade det gå i arv til den næste generation – det giver virkelig god, bæredygtig mening.

Øko sengetøjet er naturligvis i GOTS certificeret bomuld og fremstillet med en vask, der gør stoffet dejligt blødt at putte sig i og som giver sengetøjet et luksøriøst, underspillet look. 

Økologisk sengetøj med lynlåse og medfølgende stofpose

Både dyne- og pudebetræk lukkes med en skjult lynlås og betrækkene er lavet med franske, indvendige sømme for et klassisk, stilrent udtryk og en bedre holdbarhed.

Dette økologiske sengelinned leveres i en funktionel stofpose med snørelukning i helt samme farve og materiale som sengesættet – denne økologiske stofpose kan fx bruges til opbevaring af sko, legetøj eller andre sager.

Brand

Studio Feder

Studio Feder – langtidsholdbare og GOTS certificerede tekstiler

Med et ønske om mere bæredygtighed og at komme væk fra "brug og smid væk kulturen" har designeren Sascha Feder skabt brandet STUDIO FEDER som har et skønt håndplukket udvalg af æstetiske produkter i høj kvalitet. Produkter der skal kunne holde i mange mange år og er produceret af gode kvalitetsmaterialer. Brandet er ikke bæredygtigt hele vejen igennem, hvilket også afspejler den virkelighed de fleste af os praktiserer. Men Sascha Feder understøtter den bevidste forbruger, der tager bevidste og velovervejede valg af hensyn til både miljøet, verdens ressourcer og vores kroppe og sundhed. Studio Feder fører derfor produkter af høj kvalitet og oftest i et tidsløst design, så det ikke går af mode eller slides op, kort tid efter det er taget i brug. Det giver virkelig god mening. Der er hos Studio Feder et stort fokus på produkter med bæredygtige certificeringer og bæredygtig produktion. Lad dit økologiske sengetøj og dine økologiske bomulds indkøbsnet gå i arv til næste generation. Tag her et kig på vores nøje udvalgte produkter fra Studio Feder, som er økologiske og GOTS certificerede, og som du kan have og bruge i årevis og give videre til næste generation.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk junior sengetøj – Deco – 100 x 140 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil inden kl. 13 i hverdage og vi sender samme dag.

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top