Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage
NYHED

Økologisk sengesæt – Shadow – 140 x 200 cm.

Studio Feder

Økologisk luksus sengetøj fra danske Studio Feder.

GOTS certificeret, økologisk bomuld.

140 x 200 cm.

Farve: SHADOW

DKK 699,00

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

GOTS certificeret økologisk sengesæt i supergod kvalitet

Du går ikke galt i byen med dette lækre sengesæt i økologisk bomuld fra danske Studio Feder.

Det er ikke bare smukt i sig selv i denne skønne vintage udgave, det er også et supergodt, bæredygtigt og kemifrit valg til dit soveværelse og til dig selv og dine kære.

Denne variant hedder SHADOW

Dynebetrækket fås i størrelsen: 140 x 200 cm. Pudebetrækket måler 60 x 63 cm.

Et rigtig luksus sengesæt i stonewash til dig der er kvalitetsbevidst, miljøbevidst og elsker bæredygtige løsninger der bare holder år efter år.

Dette økologiske luksussengetøj er både fremstillet og designet, så du sagtens kan lade det gå i arv til den næste generation – det giver virkelig god, bæredygtig mening.

Øko sengetøjet er naturligvis i GOTS certificeret bomuld og fremstillet med en vask, der gør stoffet dejligt blødt at røre ved og giver sengetøjet et luksuriøst, underspillet look.

Økologisk sengetøj med knapper og medfølgende stofpose

Dynebetrækket lukkes med knapper og pudebetrækket har kuvertlukning.

Betrækkene er lavet med franske, indvendige sømme for et klassisk, stilrent udtryk og en bedre holdbarhed.

Dette økologiske sengelinned leveres i en funktionel stofpose med snørelukning i helt samme farve og materiale som sengesættet – denne økologiske stofpose kan fx bruges til opbevaring af sko, legetøj eller andre sager.

Vedligehold af dit økologiske sengetøj fra Studio Feder

Dette sengesæt kan vaskes på 40 grader. Det er Studio Feders officielle anbefaling.

At vaske med koldere vand er primært for at skåne farven og miljøet.

Men sengetøj bør vaskes på 60 grader indimellem, for at komme af med bakterier og husstøvmider. Og efter vores erfaring kan dette sengetøj også godt tåle det.

Sengetøjet kan tørres i tørretumbler ved lav varme. Brug evt. disse tørrebolde til formålet. De reducerer tørretiden med ca. 25%.

Se vores store udvalg fra Studio Feder lige her

Sengesættet er produceret i Indien

Brand

Studio Feder

Studio Feder – langtidsholdbare og GOTS certificerede tekstiler

Med et ønske om mere bæredygtighed og at komme væk fra "brug og smid væk kulturen" har designeren Sascha Feder skabt brandet STUDIO FEDER som har et skønt håndplukket udvalg af æstetiske produkter i høj kvalitet. Produkter der skal kunne holde i mange mange år og er produceret af gode kvalitetsmaterialer. Brandet er ikke bæredygtigt hele vejen igennem, hvilket også afspejler den virkelighed de fleste af os praktiserer. Men Sascha Feder understøtter den bevidste forbruger, der tager bevidste og velovervejede valg af hensyn til både miljøet, verdens ressourcer og vores kroppe og sundhed. Studio Feder fører derfor produkter af høj kvalitet og oftest i et tidsløst design, så det ikke går af mode eller slides op, kort tid efter det er taget i brug. Det giver virkelig god mening. Der er hos Studio Feder et stort fokus på produkter med bæredygtige certificeringer og bæredygtig produktion. Lad dit økologiske sengetøj og dine økologiske bomulds indkøbsnet gå i arv til næste generation. Tag her et kig på vores nøje udvalgte produkter fra Studio Feder, som er økologiske og GOTS certificerede, og som du kan have og bruge i årevis og give videre til næste generation.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk sengesæt – Shadow – 140 x 200 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi har dag til dag levering ved køb inden kl. 13 på hverdage

Og vi pakker selvfølgelig kun i plastfri emballage.

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen