Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi afsender samme dag ved bestilling inden kl. 13 på hverdage
Vi afsender samme dag ved bestilling inden kl. 13 på hverdage
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ
31%

Bubble Buddy – Baby Soap Bar – Økologisk

Foekje Fleur

Bubble Buddy Baby Soap

Økologisk sæbebar til babyer og følsom hud

Lavet af ekstra jomfru olivenolie

Yderst velegnet til særlig følsom hud

Kan bruges til både ansigt og krop

100 g.

kr. 45,00

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

Bubble Buddy baby sæbe – økologisk

Vær god ved din følsomme hud – og ved din babys fine hud med den skønneste, rene økologiske sæbebar fra Hollandske Foekje Fleur.

At sæben så også har det dejlige legende og boblende navn og at brandet har den fineste miljøvenlige historie gør jo bestemt ingenting. Vi tænker helt bestemt, at Bubble Buddy sæbebaren er kommet for at blive.

Babysæben er økologisk certificeret, håndlavet, koldpresset, indeholder kun naturlige ingredienser, er bionedbrydelig, plastikfri, parfumefri, vegansk, fri for palmeolie og ikke testet på dyr – Præcis som vi bedst kan lide det.

Du kan roligt bruge den milde sæbe dagligt, men undgå øjenkontakt.

Sæbebaren måler 9,4 x 5,2 x 2,1 cm og vejer ca. 100 g.

Efter brug bør du opbevare sæbebaren i en sæbeskål eller sæbebeholder, hvor vandet kan løbe fra og den har mulighed for at tørre helt op – så holder den længere.

Vi fører også Bubble Buddys tilhørende sæbeskåle i 8 skønne pastelfarver. Find de fantastiske, smukke og multifunktionelle sæbeskåle lavet af genbrugsplast lige her.

Med en Bubble Buddy sæbeskål har du også mulighed for at rive din sæbebar til sæbespåner på det indbyggede rivejern, og bruge sæbespånerne til fx rengøring, iblødsæting eller vaskesæbevand til din baby.

En sæbebar er et fantastisk miljørigtigt valg. Her skåner du naturen for en masse plastikemballage og transport af store mængder vand.

Sæbebarerne er kompakte og koncentrerede og dermed også økonomiske i brug.

Sæbebaren indeholder

Organic Olea Europaea Fruit Oil

Aqua

Sodium Hydroxide

Sodium Phytate 

Citric Acid 

Bubble Buddys miljøvenlige produkter

Bubble Buddy er skabt af den hollandske designer Foekje Fleur, der ser plastik som et cool, nødvendigt og moderne materiale – hvis og i fald man bruger det rigtigt og med omtanke og kun til nødvendige formål.

Foekje Fleur tager et kæmpe ansvar for naturen og forvandler affaldsprodukter fra naturen til funktionelle hverdagsgenstande. I særdeleshed genanvender hun plastik fra kasserede plastikproduktet – bla. flasker.

Det er IKKE meningen at plastik skal ende i havene og naturen generelt – det skal genanvendes! Fx som en smuk sæbeskål med rist og rivejern som du kan bruge til din økologiske sæbebar.

Brand

Foekje Fleur

Foekje Fleur – genbrugsplast og miljøbevidst design og funktionalitet

Foekje Fleur er både navnet på et spændende hollandsk brand og en dygtig og miljøbevidst hollandsk designer, der har fundet på at skabe finurlige og fantastiske produkter ud af gammelt plastik man har fjernet fra strande i hele verden. Hun lader sig inspirere af seriøse enmer som forurening af miljøet og dyrerettigheder, og forvandler strandenes og naturens kedelige affald til smukke, sjove og funktionelle objekter til dig der også gerne vil gøre en forskel, og gerne vil handle og forbruge med god samvittighed.

Økologiske sæbebarer og sæbeskåle af genbrugsplastik

Bag det skønne og legende navn Bubble Buddy gemmer sig nogle lækre sæbebarer og sæbeskåle i de fineste pastelfarver - lavet af netop genbrugsplastik fra strandenes affald. Dem kunne vi altså ikke stå for, og derfor har vi fyldt hylderne op med Foekje Fleurs finurlige sæbeholdere af genbrugsplastik og hendes fantastiske, økologiske og veganske sæbebarer. Bid mærke i at sæbeskålene både opsamler det vand der løber fra sæberne og kan anvendes som rivejern og opsamler, så du også kan lave sæbespåner af din økologiske sæbebar - fx til rengøring eller iblødsætning af betændte fingre osv. Herunder finder du hele vores udvalg af økologisk sæbe og sæbeholder af reused plastic.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bubble Buddy – Baby Soap Bar – Økologisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil inden kl. 13 i hverdage og vi sender samme dag.

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top