Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi afsender samme dag ved bestilling inden kl. 13 på hverdage
Vi afsender samme dag ved bestilling inden kl. 13 på hverdage
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

BioBaula miljøvenlige tabs til tøjvask

BioBaula

BioBaula miljøvenlige tabs til tøjvask

19 stk.

Pakket i bioplast-pose og i FSC-mærket pap

Dermatologisk sikkert at bruge

kr. 59,00

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

BioBaula miljøvenlige tabs til tøjvask

Her har du et godt alternativ til flydende vaskemiddel. Det fylder ikke meget og er meget let at dosere – for du skal blot bruge en enkelt tab ved hver vask (6-8 kg)

Biobaula vasketabs til tøjvask indeholder aktiv oxygen, som booster vaskeevnen og vasker effektivt rent selv ved meget snavset tøj.

Du skal altid følge vaskeanvisningen i dit tøj og det er normalt ikke nødvendigt med forvask.

Hvis du har vanskelige pletter anbefaler vi, at du bruger en pletfjerner før vask – du kan se vores udvalg lige her.

Se vores store vasketøjsguide her.

Alle BioBaula produkter er veganske og ECOCERT certificerede. Desuden er BioBaula FSC- og Flustix-certificeret. Sidstnævnte garanterer, at der ikke findes mikroplast i produktet. De efterlader ingen skadelige rester i tøjet.

BioBaula vasketabs til tøjvask er dermatologisk testet af DERMATEST® i Tyskland og er certificeret med “The Original DERMATEST®”-bedømmelsen EXCELLENT. Det er en garanti for dig, som forbruger for, at produktet er dermatologisk sikkert at anvende.

Sådan gør du:

Du skal bruge 1 tab pr. vask. Tab’en kommes direkte i tromlen midt i tøjbunken. Vi kan anbefale at lægge dem i en strømpe eller vaskepose. F.eks. denne her. BioBaula vasketabs til tøjvask kan anvendes til både farvet og hvid vask ved temperaturer mellem 20°-95°C. 

De er yderst effektive selv ved helt lave temperaturer. Anvend en hel tab pr. vask (6-8 kg) for optimalt vaskeresultat. Velegnet til alle vandhårdhedsgrader og kan også anvendes til håndvask.

Er ikke velegnet til finvask, uld og silke og farve-sensitive tekstiler.

Tabs’ene er velegnede også hvis du har sensitiv hud

Opbevaring: De bør opbevares et tørt og mørkt sted. I æsken er tabs’ene pakket ind i en lille pose i komposterbart biofolie for at beskytte dem mod fugt. Hvis tabs’ene bliver udsat for fugt, kan de godt blive lidt bløde, men de mister ikke deres vaskeevne.

Ingredienser: ≥5 % <15 % sæbe (sæbe og plantebaseret sæbe*), oxygen-baseret blegemiddel, <5% anioniske overfladeaktive stoffer (plantebaserede fedtalkoholsulfater), non-ioniske overfladeaktive stoffer (sukkertensider), parfume (naturlige essentielle olier fra lavandin* og lavendel*), linalool, enzymer (ikke genetisk modificerede proteaser).

Indeholder også: Phyllosilicater, natriumcarbonat, natriumbicarbonat, citronsyre, polyasparaginsyre-natriumsalte, blegemiddelaktivator (TAED), naturlig risstivelse. *0,54 % af ingredienserne er fra kontrolleret økologisk dyrkning.

97% af ingredienserne er fra naturlig oprindelse.

Parfume-angivelsen er æterisk olie fra lavandin og lavendel. Den meget lille mængde efterlader ikke tøjet duftende, men er tilsat da vaskemidlet er så koncentreret, at det uden tilsat æterisk olie vil have en kedelig lugt af karbonat, som ikke er så velduftende.

ADVARSEL: Forårsager alvorlig øjenirritation. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da æsken eller etiketten. Opbevares utilgængeligt for børn.
VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning. Ved vedvarende øjenirritation: Søg lægehjælp.

Brand

BioBaula

BioBaula – rengørings- og vaskemidler i tab-form.

Tyske BioBaula laver økologiske og plastikfri rengørings- og vaskemidler i tab-form. Deres produkter er
  • 100% bionedbrydelige
  • 
100% naturlige ingredienser
  • 
100% zero waste
Alle BioBaula produkter er veganske og ECOCERT certificerede. Desuden er BioBaula FSC og Flustix certificeret. Sidstnævnte garanterer, at der ikke findes mikroplast i produktet. Vi fører BioBaulas tabs til tøjvask – dem finder du lige her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BioBaula miljøvenlige tabs til tøjvask”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil inden kl. 13 i hverdage og vi sender samme dag.

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Scroll to Top