Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage
50%

Amazinc Tanning Oil – Small – SPF 10+

Amazinc! Skincare

Vegansk sololie fra Amazinc Skincare.

SPF 10 med både UVA og UVB beskyttelse.
Vandafvisende.
Plejer og holder huden ung.

100 ml.

DKK 79,50

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig.

Naturlig og miljøvenlig sololie fra Amazinc Skincare

Amazinc Tanning Oil er en bæredygtig sololie med SPF 10 fra det cool, tjekkiske brand Amazinc Skincare.

Denne særlige kombination af naturlige, plantebaserede olier fugter, regenererer og gendanner huden samtidig med at den beskytter mod solens skadelige stråler.

Denne variant indeholder 100 ml. 
Amazinc Tanning Oil har platebaseret UV-beskyttelse. 


Den er emballeret i en 100% genanvendelig letvægtsflaske i aluminium som holder helt tæt i tasken, så du ikke behøver putte den i en plastikpose.

Det er en vandafvisende sololie med en solfaktor 10 som ikke anbefales til børn.
 

Solbeskyttelse med hindbærkerneolie som solfilter

 

Amazincs koncept er bygget op omkring at passe så godt på vores kroppe og på miljøet som muligt. Derfor anvender de i denne solcreme en kombination af hindbærkerneolie, tamanuolie og marulaolie som solfilter. 

Det er altså et rigtig godt alternativ til de mere gængse kemiske solfiltre som trænger ind i huden og absorberes af kroppen – de kemiske solfiltre mistænkes nemlig for at være hormonforstyrrende.


Amazinc tager, i al deres produktion og emballering, både miljøvenlige og kropsvenlige hensyn.

Uanset om du vælger et produkt med eller uden solfilter fra Amazinc, er du altså garanteret et produkt med både naturligt og bæredygtigt indhold og emballage, der tager kærligt hensyn til din og dine børns hud og fremtid.

Indhold i Amazinc Tanning Oil:

Silica (Colloidal), Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Calophyllum Inophyllum Seed (Tamanu) Oil, Rubus Idaeus Seed (Raspberry) Oil, Rosa Canina Fruit (Rosehip) Oil, Simmondsia Chinensis Seed (Jojoba) Oil, Avena Sativa Kernel (Oat) Oil, Vitamin E, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Olea Europea Fruit (Olive) Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Flower (Rosemary) Oil, Jasminum Officinale Oil

Vær opmærk på at sololien indeholder æteriske olier.

Tip til sololien fra Amazinc:

Husk at undgå solens stråler mellem kl. 12 og 15. 

Brand

Amazinc! Skincare

Naturlig solcreme

Amazinc! er et cool, tjekkisk brand, som udvikler og producerer naturlige, bæredygtige og funktionelle hudplejeprodukter og solbeskyttelse med omtanke for både mennesket og naturen omkring os. Det er brandets klare mål at undgå at gøre unødvendig skade på vores miljø såvel som på vores hud og samtidig inspirere alle andre til også at passe på os selv, vores børn og vores verden. Ideen til Amazinc! Skincare er opstået i surfermiljøet, og i 2015 lancerede Amazinc! deres første spændende produkt - en fuldstændig naturlig sunblock, som både er funktionel og hud- og miljøvenlig. Siden er flere lækre, miljøvenlige og naturlige produkter kommet til og brandet fører bl.a. også læbepomade, solcreme, håndcreme og kropsolie særligt målrettet børn og voksne der dyrker outdoor-livet og samtidig gerne vil beskytte huden mod solens skadelige stråler og unaturlig kemi. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af Amazinc! Skincares fantastiske og lækre produkter. Og tag et valg om at blive en del af en bedre verden hvor det er supercool at passe på sig selv og miljøet, og hvor man godt må vise sine medmennesker at man anvender solbeskyttelse. Amazincs produkter har nemlig den egenskab at de lægger sig som et fysisk filter uden på huden og dermed ikke absorberes af kroppen som de fleste andre solcremer. Understreg det fx. med vores Mineral Shield, som fås i fire forskellige farver og gør det til en fest for dig selv og børnene at bruge solbeskyttelse. Et fysisk, mineralsk solfilter som zinkoxid er EU-godkendt til solbeskyttelse, og et rigtig godt alternativ til de mere almindeligt kendte kemiske solfiltre, der absorberes af kroppen og bekæmper solens skadelige stråler indefra. Zinkoxid lægger sig udenpå huden og reflekterer strålerne i stedet for at absorbere dem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Amazinc Tanning Oil – Small – SPF 10+”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi har dag til dag levering ved køb inden kl. 13 på hverdage

Og vi pakker selvfølgelig kun i plastfri emballage.

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Scroll til toppen