Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering ved køb inden kl. 13
Dag til dag levering ved køb inden kl. 13
Julegaver kan returneres frem til 24/1 2023
Julegaver kan returneres frem til 24/1 2023
50%

Amazinc Raspberry Butter – SPF 15+

Amazinc! Skincare

Varen udgår af vores sortiment og er derfor sat ned

Butterish Solbeskyttelse fra tjekkiske Amazinc Skincare.

SPF 15
Plejer og holder huden ung.

Solcremen er let at påføre.

150 ml.

DKK 92,50

Lagerstatus: Kun 1 tilbage på lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

Naturlig og miljøvenlig solbeskyttelse fra Amazinc Skincare

Amazinc Raspberry Butter er en bæredygtig solbeskyttelse med solfilter SPF 15+ fra det cool, tjekkiske brand Amazinc Skincare.

Med denne helt unikke opskrift på solcreme får du både solbeskyttelse og hudpleje. Den særlige kombination af naturlige ingredienser styrker, gendanner og forebygger tidlig aldring af huden.

Denne variant indeholder 150 ml. vegansk og glutenfri raspberry butter.

Solcremen er emballeret i en 100% genanvendelig letvægtsbeholder i aluminium.

Det er en solcreme, der er let at påføre. Med en solfaktor 15 anbefales den dog ikke til børn.

Solbeskyttelse med hindbærkerneolie som solfilter

Amazincs koncept er bygget op omkring at passe så godt på vores kroppe og på miljøet som muligt. Derfor anvender de i denne solcreme en kombination af hindbærkerneolie, tamanuolie og marulaolie som solfilter. 

Det er altså et rigtig godt alternativ til de mere gængse kemiske solfiltre som trænger ind i huden og absorberes af kroppen – de kemiske solfiltre mistænkes nemlig for at være hormonforstyrrende.


Amazinc tager, i al deres produktion og emballering, både miljøvenlige og kropsvenlige hensyn.

Uanset om du vælger et produkt med eller uden solfilter fra Amazinc, er du altså garanteret et produkt med både naturligt og bæredygtigt indhold og emballage, der tager kærligt hensyn til din og dine børns hud og fremtid.

Indhold i Amazinc Raspberry Butter:

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Avena Sativa Kernel (Oat) Flour, Avena Sativa Kernel (Oat) Oil, Calophyllum Inophyllum Seed (Tamanu) Oil, Rubus Idaeus Seed (Raspberry) Oil, Scelerocarya Birrea Seed (Marula) Oil, Simmondsia Chinensis Seed (Jojoba) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Flower (Rosemary) Oil, Jasminum Officinale Oil

Vær opmærk på at solcremen indeholder æteriske olier.

Sådan bruger du solcremen fra Amazinc:

Smør solcremen på 10-15 minutter inden du går ud i solen.
Påfør med rund hånd og husk at smøre dig ind igen når du har badet i længere tid, svedt meget eller tørret dig meget med et håndklæde.

Undgå solens stråler mellem kl. 12 og 15.

Brand

Amazinc! Skincare

Amazinc! naturlig solcreme

Amazinc! er et cool, tjekkisk brand, som udvikler og producerer naturlige, bæredygtige og funktionelle hudplejeprodukter og solbeskyttelse med omtanke for både mennesket og naturen omkring os. Det er brandets klare mål at undgå at gøre unødvendig skade på vores miljø såvel som på vores hud og samtidig inspirere alle andre til også at passe på os selv, vores børn og vores verden. Ideen til Amazinc! Skincare er opstået i surfermiljøet, og i 2015 lancerede Amazinc! deres første spændende produkt - en fuldstændig naturlig sunblock, som både er funktionel og hud- og miljøvenlig. Siden er flere lækre, miljøvenlige og naturlige produkter kommet til og brandet fører bl.a. også læbepomade, solcreme, håndcreme og kropsolie særligt målrettet børn og voksne der dyrker outdoor-livet og samtidig gerne vil beskytte huden mod solens skadelige stråler og unaturlig kemi. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af Amazinc! Skincares fantastiske og lækre produkter. Og tag et valg om at blive en del af en bedre verden hvor det er supercool at passe på sig selv og miljøet, og hvor man godt må vise sine medmennesker at man anvender solbeskyttelse. Amazincs produkter har nemlig den egenskab at de lægger sig som et fysisk filter uden på huden og dermed ikke absorberes af kroppen som de fleste andre solcremer. Understreg det fx. med vores Mineral Shield, som fås i fire forskellige farver og gør det til en fest for dig selv og børnene at bruge solbeskyttelse. Et fysisk, mineralsk solfilter som zinkoxid er EU-godkendt til solbeskyttelse, og et rigtig godt alternativ til de mere almindeligt kendte kemiske solfiltre, der absorberes af kroppen og bekæmper solens skadelige stråler indefra. Zinkoxid lægger sig udenpå huden og reflekterer strålerne i stedet for at absorbere dem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Amazinc Raspberry Butter – SPF 15+”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vi har dag til dag levering ved køb inden kl. 13 på hverdage

Og vi pakker selvfølgelig kun i plastfri emballage.

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen