Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr.
Bestil en hverdag inden kl. 13 og vi sender samme dag
Bestil en hverdag inden kl. 13 og vi sender samme dag
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ
50%

Amazinc Mineral Sunblock – Beige Brown – SPF 50+

Amazinc! Skincare

Varen udgår af vores sortiment og er derfor sat ned

Sunblock fra tjekkiske Amazinc Skincare.
Vandfast sunshield med fysisk solfilter.

SPF 50+ med både UVA og UVB beskyttelse.

Let at påføre og let at fjerne.

Farve: Beige Brown

25 g.

kr. 44,50

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

Naturlig og bæredygtig sunblock fra Amazinc Skincare

En stærk og effektiv solbeskyttelse SPF 50+ med fysisk solfilter fra det cool, tjekkiske brand Amazinc Skincare.

Med denne helt unikke opskrift på sunblock er du særdeles godt beskyttet på stranden såvel som højt oppe i bjergene. Og samtidig passer du godt på både din krop og miljøet.

Denne variant indeholder 25 g. og er i farven Beige Brown.
Amazincs sunblock, eller sunshield, har både UVA og UVB filter. UVA filteret beskytter mod for tidlig ældning af huden og UVB filteret beskytter mod solens skadelige stråler.
Den er emballeret i en 100% genanvendelig letvægtsdåse i aluminium.

Denne sunblock er både let at påføre og fjerne og kan bruges af både børn og voksne.
Amazinc sunblock vil lægge sig som en farvet hinde på huden i den farve, du har valgt – lad det være en del af et cool og festligt outdoor-look.

Solbeskyttelse med zinkoxid som fysisk solfilter

Amazincs koncept er bygget op omkring at passe så godt på vores kroppe og på miljøet som muligt. Derfor anvender de fx zinkoxid i al deres solbeskyttelse. 


Zinkoxid er et EU-godkendt fysisk solfilter. Det vil lægge sig som en tynd hinde uden på huden og reflekterer/afviser solens skadelige UV-stråler udefra.

Det er altså et rigtig godt alternativ til de mere gængse kemiske solfiltre som trænger ind i huden og absorberes af kroppen – de kemiske solfiltre mistænkes nemlig for at være hormonforstyrrende.


Amazinc tager, i al deres produktion og emballering, både miljøvenlige og kropsvenlige hensyn.

Uanset om du vælger et produkt med eller uden solfilter fra Amazinc, er du altså garanteret et produkt med både naturligt og bæredygtigt indhold og emballage, der tager kærligt hensyn til din og dine børns hud og fremtid.

Indhold i Amazinc Mineral Sunblock:

Almond Oil, Bees wax, Cocoa powder or Mineral pigments (afhængigt af farven), Mineral Shield (Mix of Zinc oxide, Magnesium oxide and Kaolin), Olive Oil, Wool fat

Sådan bruger du sunblock fra Amazinc:

Du kan bruge vores mineral sunblock hvor som helst i ansigtet såvel som på læberne.
På trods af dens bløde konsistens vaskes den ikke af; den bliver hvor den er, indtil du tørrer den af med et håndklæde eller en serviet.

Husk at undgå solens stråler mellem kl. 12 og 15.

Brand

Amazinc! Skincare

Amazinc! naturlig solcreme

Amazinc! er et cool, tjekkisk brand, som udvikler og producerer naturlige, bæredygtige og funktionelle hudplejeprodukter og solbeskyttelse med omtanke for både mennesket og naturen omkring os. Det er brandets klare mål at undgå at gøre unødvendig skade på vores miljø såvel som på vores hud og samtidig inspirere alle andre til også at passe på os selv, vores børn og vores verden. Ideen til Amazinc! Skincare er opstået i surfermiljøet, og i 2015 lancerede Amazinc! deres første spændende produkt - en fuldstændig naturlig sunblock, som både er funktionel og hud- og miljøvenlig. Siden er flere lækre, miljøvenlige og naturlige produkter kommet til og brandet fører bl.a. også læbepomade, solcreme, håndcreme og kropsolie særligt målrettet børn og voksne der dyrker outdoor-livet og samtidig gerne vil beskytte huden mod solens skadelige stråler og unaturlig kemi. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af Amazinc! Skincares fantastiske og lækre produkter. Og tag et valg om at blive en del af en bedre verden hvor det er supercool at passe på sig selv og miljøet, og hvor man godt må vise sine medmennesker at man anvender solbeskyttelse. Amazincs produkter har nemlig den egenskab at de lægger sig som et fysisk filter uden på huden og dermed ikke absorberes af kroppen som de fleste andre solcremer. Understreg det fx. med vores Mineral Shield, som fås i fire forskellige farver og gør det til en fest for dig selv og børnene at bruge solbeskyttelse. Et fysisk, mineralsk solfilter som zinkoxid er EU-godkendt til solbeskyttelse, og et rigtig godt alternativ til de mere almindeligt kendte kemiske solfiltre, der absorberes af kroppen og bekæmper solens skadelige stråler indefra. Zinkoxid lægger sig udenpå huden og reflekterer strålerne i stedet for at absorbere dem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Amazinc Mineral Sunblock – Beige Brown – SPF 50+”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil inden kl. 13 i hverdage og vi sender samme dag.

Vi støtter Plant et Træ – læs mere her

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Scroll til toppen