Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering ved køb inden kl. 13
Dag til dag levering ved køb inden kl. 13
Julegaver kan returneres frem til 24/1 2023
Julegaver kan returneres frem til 24/1 2023

Amazinc Mineral Sun Screen – Large – SPF 50+

Amazinc! Skincare

Sunscreen fra tjekkiske Amazinc Skincare.
Vandfast solcreme med fysisk solfilter.

SPF 50+ med både UVA og UVB beskyttelse.

Solcremen er let at påføre.

150 ml.

DKK 189,00

Lagerstatus: På lager

Indpakning

Vi pakker gerne varen pænt ind for dig. Hvis du har flere varer, der skal pakkes ind i samme gave, skal du blot nævne hvilke i kommentarfeltet i kassen og kun købe én indpakning.

Naturlig og miljøvenlig solcreme fra Amazinc Skincare

En bæredygtig og effektiv solbeskyttelse med fysisk solfilter SPF 50+ fra det cool, tjekkiske brand Amazinc Skincare.

Med denne helt unikke opskrift på solcreme er du særdeles godt beskyttet på stranden såvel som højt oppe i bjergene. Og samtidig passer du godt på både din krop og miljøet. 

Denne variant indeholder 150 ml.
Solcremen har både UVA og UVB filter. UVA filteret beskytter mod for tidlig ældning af huden og UVB filteret beskytter mod solens skadelige stråler. 
Den er emballeret i en 100% genanvendelig letvægtsflaske i aluminium som holder helt tæt i tasken, så du ikke behøver putte den i en plastikpose.

Solcremen er let at påføre og kan bruges af både børn og voksne.
Den er fremstillet udelukkende at veganske ingredienser.

 

Solbeskyttelse med zinkoxid som fysisk solfilter

 

Amazincs koncept er bygget op omkring at passe så godt på vores kroppe og på miljøet som muligt. Derfor anvender de fx zinkoxid i al deres solbeskyttelse. 


Zinkoxid er et EU-godkendt fysisk solfilter. Det vil lægge sig som en tynd hinde uden på huden og reflekterer/afviser solens skadelige UV-stråler udefra.

Det er altså et rigtig godt alternativ til de mere gængse kemiske solfiltre som trænger ind i huden og absorberes af kroppen – de kemiske solfiltre mistænkes nemlig for at være hormonforstyrrende.


Amazinc tager, i al deres produktion og emballering, både miljøvenlige og kropsvenlige hensyn.

Uanset om du vælger et produkt med eller uden solfilter fra Amazinc, er du altså garanteret et produkt med både naturligt og bæredygtigt indhold og emballage, der tager kærligt hensyn til din og dine børns hud og fremtid.

Indhold i Amazinc mineral sunscreen:

Almond Oil, Jojoba Oil, Olive Oil, Olive Squalene, Mineral Shield LIGHT (Zinc oxide – NON NANO, Magnesium oxide), Triticum Vulgare Germ Oil, Hydrogenated Almond Oil, Rosmarinus Officialis Leaf Oil, Tocopherol

Solcremen fra Amazinc er 100% vegansk.

Vær imidlertid opmærk på at solcremen indeholder æteriske olier.

Sådan bruger du solcremen fra Amazinc:

Ryst flasken godt før brug.

Smør solcremen på 10-15 minutter inden du går ud i solen. 

En mængde svarende til din egen håndfuld rummer netop den mængde solcreme, som passer til din egen krop.

Husk at smøre dig ind igen når du har badet i længere tid, svedt meget eller tørret dig meget med et håndklæde. 

Undgå solens stråler mellem kl. 12 og 15. 

Brand

Amazinc! Skincare

Amazinc! naturlig solcreme

Amazinc! er et cool, tjekkisk brand, som udvikler og producerer naturlige, bæredygtige og funktionelle hudplejeprodukter og solbeskyttelse med omtanke for både mennesket og naturen omkring os.
Det er brandets klare mål at undgå at gøre unødvendig skade på vores miljø såvel som på vores hud og samtidig inspirere alle andre til også at passe på os selv, vores børn og vores verden.

Ideen til Amazinc! Skincare er opstået i surfermiljøet, og i 2015 lancerede Amazinc! deres første spændende produkt – en fuldstændig naturlig sunblock, som både er funktionel og hud- og miljøvenlig. Siden er flere lækre, miljøvenlige og naturlige

produkter kommet til og brandet fører bl.a. også læbepomade, solcreme, håndcreme og kropsolie særligt målrettet børn og voksne der dyrker outdoor-livet og samtidig gerne vil beskytte huden mod solens skadelige stråler og unaturlig kemi.

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af Amazinc! Skincares fantastiske og lækre produkter. Og tag et valg om at blive en del af en bedre verden hvor det er supercool at passe på sig selv og miljøet, og hvor man godt må vise sine medmennesker at man anvender solbeskyttelse. Amazincs produkter har nemlig den egenskab at de lægger sig som et fysisk filter uden på huden og dermed ikke absorberes af kroppen som de fleste andre solcremer. Understreg det fx. med vores Mineral Shield, som fås i fire forskellige farver og gør det til en fest for dig selv og børnene at bruge solbeskyttelse.

Et fysisk, mineralsk solfilter som zinkoxid er EU-godkendt til solbeskyttelse, og et rigtig godt alternativ til de mere almindeligt kendte kemiske solfiltre, der absorberes af kroppen og bekæmper solens skadelige stråler indefra. Zinkoxid lægger sig udenpå huden og reflekterer strålerne i stedet for at absorbere dem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Amazinc Mineral Sun Screen – Large – SPF 50+”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vi har dag til dag levering ved køb inden kl. 13 på hverdage

Og vi pakker selvfølgelig kun i plastfri emballage.

Vil du spare miljøet for unødig engangsemballage, så kan du overveje den cirkulære emballage RE-ZIP. Læs mere om den her

Scroll til toppen